≫ 

Ni veterinari nisu sigurni kakvo se tačno stvorenje pojavilo u Debeljači: Stručnjaci zbunjeni pred slikom misterioznog bića (FOTO)

I dalje tražimo odgovor, napišite nam u komentaru šta mislite o kojoj je životinji reč

  • 49

Ni dan nakon što smo objavili fotografiju misteriozne životinje koja je uslikana u Debeljači, nema odgovora o kojoj je vrsti reč. Prethodno se polemika vodila i na društvenim mrežama, a kako mi nismo dovoljno stručni - potražili smo pomoć veterinara. Očekivali smo konkretan odgovor, ali nas je on iznenadio.

Misteriozno stvorenje se pojavilo u Debeljači, niko ne zna šta je: Meštani slute najcrnje - beli šakal, kentaur, drekavac ili čupakabra? (FOTO)

- Trebalo bi da je pas, neka vrsta psa - rekao nam je veterinar Igor Nenadović neodređeno.

Sličan je bio odgovor i drugih stručnjaka čije smo mišljenje potražili kako bismo došli do najpribližnijeg odgovora.

- Meni ovo izgleda kao jedan prelepi mešanac koji u sebi ima trunčicu švajcarskog ovčara (mada bi trebalo da ima dužu dlaku) - rekli su nam iz PVA StudioVet, ali su nas uputili dalje na Veterinarski fakultetu Beograd, katedru za stočarstvo.

Vlasnica azila za pse i mačke u Beogradu se složila sa svojim kolegama da je na fotografijama najverovatnije mešanac.

Misteriozna životinja je uslikana u Debeljači, nadomak Kovačice/ Foto: Facebook/Lajos Tatar Tatar

Fotografija misteriozne životinje objavljena je na Fejsbuk stranici "Dobra zemlja", a ljudi su u komentarima nagađali o čemu se radi. Navodila su se čak i neka mitska bića, upoređivali su je sa vukom, lisicom, ali niko nije sa sigurnošću mogao da tvrdi šta se to prošetalo atarom Debeljače.

- Beli šakal albino, vuk, kentaur, bela lisica, jezovuk, drekavac, čupakabra, pulin, "neki ker koji se baš propisno isprlja", kojot, dingo, čagalj - samo su neki od 310 odgovora na Fejsbuku.

Mi vas pozivamo da nam u komentaru napišete mišljenje, a pozivamo i stručnjake da se jave, kako bismo zajedno odgonetnuli ovo čudo.

VIDEO Posle mačke vukodlaka sledi mačka vampir:

VIDEO A ovo je mačka vukodlak:

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajaa

    20. septembar 2018 | 20:16

    Zapadno Debeljački gonič biciklova

  • Bla bla

    20. septembar 2018 | 15:26

    Misteriozno bice zvani pas bele boje 😁

  • Mmagdalena schmidt.

    20. septembar 2018 | 22:29

    Volim zivotinje. I ja mislim da je to mjesavina pasa. Dingo. Kada se psi pare. Haj znaj kakvim ce se kuja opriti. Lijep je ne boj te se. Nije jaci od vas. Kamo srece da je ljut i da ove politicare po Bosni i Hercegovini Hrvatskoj pocupa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA