≫ 

Drama kod Čačka, napukao noseći stub na vijaduktu: Saobraćaj je u prekidu

Vijadukt je napukao baš u toku rekonstrukcije

  • 2

Jedan od nosećih stubova na vijaduktu na obilaznici oko Čačka je napukao i to u trenutku kada se odvija njegova rekonstrukcija.

Javno preduzeće "Putevi Srbije", koje je investitor radova na vijaduktu, saopštilo je da je na snazi obustava saobraćaja na delu državnog puta I B reda broj 23, na obilaznici oko Čačka, usled nastalog oštećenja na vijaduktu, a saobraćaj se preusmerava kroz grad i industrijsku zonu.

Inženjeri odgovorni za pad zida na Koridoru 10 mogli bi da ostanu bez licenci narednih 5 godina

- Gradsko rukovodstvo će danas imati sastanak sa predstavnicima "Puteva Srbije" i izvođačima radova, nakon čega će se znati ozbiljnost oštećenja i koliko će biti potrebno vremena da se stub sanira - rekao je pomoćnik gradonačelnika Čačka Milan Bojović.

Puštanje saobraćaja preko vijadukta u punom kapacitetu bilo je najavljeno za 16. oktobar. Radovi na sanaciji vijadukta su počeli sredinom maja i trebalo je da traju do 29. avgusta.

Tokom rekonstrukcije ovog dela obilazinice saobraćaj se iz smera Užica ka Čačku obavljao jednom saobraćajnom trakom. Čačasnki vijadukt na državnom putu Konjevići – Beljina poslednji put je saniran 2001. godine.

VIDEO: Kako je izgledalo kada smo bili u patroli sa presretačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA