≫ 

Tata, kupi mami knjigu i čokoladu. Dodaj ako nema dovoljno, vratiću ti: Devojčica je htela da učini lep gest, a sada o njenoj poruci priča Srbija (FOTO)

Tviteraši su bili ganuti što još ima takve dece, a neki su se i sami prisetili svog detinjstva

  • 14

Jedna devojčica oduševila je i rasplakala sve koji su pročitali tvit njene tetke. Nešto papirnog novca i poruka devojčice ocu, napisana rukom, kao podsetnik šta treba da kupi majci za 8. mart

Ona se raspitala već šta bi mama želela i saznala da je to knjiga, a već zna i cenu. Kao da sama knjiga nije dovoljna, ćerka je mislila da ne bi bilo loše da, dok čita knjigu, majka ima čime i da se zasladi. Pa je tati napisala da kupi i manje pakovanje, inače skupe čokolade. Zamolila ga je pritom i da, ako ona nema dovoljno novca, on doda, pa će mu ona vratiti "kad skupi".

TAKVA ROĐENA

Tviteraši su bili ganuti što još ima takve dece, a neki su se i sami prisetili svog detinjstva. Prema rečima njene tetke, devojčica je "takva rođena". "Ona je najskromnije dete koje poznajem", napisala je još ponosna tetka. "Puče mi srce", "rasplaka me", "duša slatka", "ljubav", "pravo je blago", "lutkica"... samo su neki od komentara ispod tetkine objave.

"Tata, knjiga koju mama želi da joj kupim košta 400 dinara i zove se "Najveće ljubavi: Car Nikolaj i Aleksandra Romanov" Helene F. Barkošov"... glasi deo njene poruke upućene tati.

"Ja sam mama troje magaraca, ali suze su mi krenule na ovo" - napisala je jedna majka, a zbog njenih reči smo pomislili da njoj njeni "magarci" baš i ne priređuju ovakve trenutke, makar za praznike.

Druga mama je sa tviterašima podelila sličnu priču, njena osmogodišnja ćerka je za Novu godinu "priložila" 600 dinara za kupovinu stana.

Sigurni smo da možda ima nešto i do vaspitanja, ali neki ljudi se, a to potvrđuje i tetka, prosto takvi rađaju. Nesebični, skromni, uvek spremni da obraduju druge i čini, nam se, srećom, niko ne može ništa da uradi da takve ljude pokvari. Oni vremenom postaju sve bolji. Ako je to ikako moguće.

VIDEO: U ruke ovog očuha stigao je najdivniji i najvredniji poklon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    7. mart 2019 | 17:37

    Meni je sin pre 15-ak godina u školi nanizao obojene makarone na tanku žilicu, tu ogrlicu čuvam i danas. Kad je povremeno izvadim svi padaju od smeha. Deca su blago!

  • Spawn

    7. mart 2019 | 17:18

    Kakva je to dusa mala, pazi dodaj ako fali i vraticu ti kad skupim. Pa blago tim roditeljima i malecnoj da je ziva i zdrava sto godina.

  • Cika Velja

    7. mart 2019 | 20:54

    Tacno...to se tako rodi...ili kako nasi stari kazu...dar od Boga...a ako je od njega,kako ce biti da ne valja!!! Zivela ti nama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA