≫ 

Pronađen Predrag iz Žarkova: Poslao je poruku roditeljima i nestao. Tražio je da ne tugujemo mnogo (FOTO)

- Poslao nam je poruku na Viber da je upao u finansijsku krizu i da ne može da nam kaže o čemu se radi - priča otac Svetozar

  • 49

Predrag Mijatović (26), iz beogradskog naselja Žarkovo otišao je danas iz porodične kuće u Vodovodskoj ulici, posle čega mu se gubi svaki trag, a očajna porodica se nada da će uspeti da ga pronađe pre nego što se desi neka tragedija. Mladić je večeras pronađen, ali više detalja, osim da je dobro, nema.

U međuvremenu je porodica prošla kroz pakao, nagađajući šta je sa Predragom.

- Danas oko 13.20 časova Predrag je izašao iz kuće, a posle sat vremena je poslao poruku na Viber da je upao u finansijsku krizu i da ne može da nam kaže o čemu se radi - priča otac Svetozar.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Predrag Mijatovic (@pedja_mijatovic93) on

- Rekao je da smo mi za njega bili odlični roditelji, da smo sve za njega učinili i da ne tugujemo mnogo. Poruku je završio sa "pozdrav od Peđe" - kaže Svetozar i dodaje da je mladićev nestanak prijavljen policiji.

Kako je za Telegraf rekao otac, Predrag je sa sobom imao i ličnu kartu, a zaključao je i kuću i ključ odneo sa sobom, pa se, kaže, baš zbog tog ključa nadaju da će sve biti dobro na kraju i da će se on vratiti. Mobilni telefon mu je nedostupan.

- Nadam se da će ga Bog sačuvati, ništa nije vrednije od glave - smatra njegov otac.

Kad je nestao, Predrag je kad je izašao iz kuće nosio farmerke, tamno plavi džemper i tamno plavu jaknu. Visok je oko 185 cm, mršav, tamne kose i kratko ošišan.

Porodica moli sve koji vide Predraga ili nešto znaju o njemu da pozovu telefonom broj 192, najbližu stanicu policije ili se jave na 060/0977740.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Predrag Mijatovic (@pedja_mijatovic93) on

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    7. mart 2019 | 20:18

    Deco,razgovarajmo,delimo probleme zajedno.Mnogo nam znacite.Vi ste najveca sreca i radost u nasim zivotima.

  • Zec

    7. mart 2019 | 22:03

    Neko je vec ostavio komentar "Drzava je kriva",slazem se.Ja sam licno poznavao cetri osobe koje su sebi oduzele zivot u poslednjih rti godine.A pola grada je pod kamatom kod zelenasa.Drzava je krivac,direktan!Zatvoriti kladionice i tim tajkunima narediti da otvore farme i fabrike!

  • VD

    7. mart 2019 | 21:47

    Treba da se svi savesni građani i roditelji udruže da skupljaju potpise za peticiju, da se zakonom zabrane sve kockarnice i druge pljačkaške igre na sreću. Ako ne uspe zakonskim putem zabrana rada, za ubice naše dece onda treba da se organizujemo i sve ih motkama polupamo, jedino tako će mo spasiti naivne mlade ljude to jest našu decu od smrti i propasti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA