Dok je Tramp drmusao Makronovu ženu, francuski predsednik je prema Melaniji bio mnogo nežniji. A tek poljubac... (FOTO) (VIDEO)

Očigledna razlika između dvojice predsednika

  • 12

Donald Tramp je započeo svoju dvodnevnu zvaničnu posetu Francuskoj, gde je jutros doputovao u društvu svoje lepe supruge Melanije.

Melanija zasijala u Gradu svetlosti, pa je otišla u bolnicu i ozarila lica bolesnih mališana sa samo nekoliko reči (FOTO) (VIDEO)

Ubrzo po sletanju američki predsednički par dočekali su francuski predsednik Emanuel Makron i njegova dve decenije starija supruga Brižit Tronje.

Međutim, ovaj susret otkrio je i više nego što se očekivalo.

Isprva su se dva predsednika energično i prijateljski pozdravila, maltene se zagrlivši, što i ne čudi, budući da je isti afinitet prema žustrim pozdravima sa francuskim predsednikom Donald Tramp pokazao i tokom samita NATO u Briselu krajem maja ove godine.

Foto: Tanjug/ AP

Ono što je sa druge strane privuklo dosta pažnje je pozdravljanje predsednika sa prvim damama.

Foto: Tanjug/ AP

Dok je Tramp krhku Brižit pozdravio krajnje grubo i jednako energično kao i njenog supruga, Emanuel je Melaniji poput pravog džentlmena nežno prihvatio ruku i poljubio je u obraz, nakon čega je usledilo zvanično fotografisanje.

U nastavku ceremonije dve prve dame uslikane su jedna pored druge, pa čitaocima odtavljamo da u komentarima procene koja im se više dopada.

Foto: Tanjug/ AP

A muškarci su svoje ozbiljne razgovore nastavili u neformalnoj šetnji.

Foto: Tanjug/ AP

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA