≫ 

Kakav fajt nasred ulice: Mladić se drsko obratio vozaču, a sledećeg momenta bio je na zemlji. Tada se umešala njegova devojka! (VIDEO)

Nakon žestoke svađe izbila je tuča, a vozač je izvukao deblji kraj

  • 13

Jedan britanski turista snimio je nesvakidašnju situaciju usred bela dana na autobuskoj stanici u odmaralištu San Antonio na Ibici. Na snimku koji je za kratko vreme postao viralan, vidi se tuča vozača i agresivnog putnika i njegove devojke, nakon što ga je ovaj, navodno, ošamario.

Trojica Rusa brutalno pretukla Italijana: Šutirali su ga u glavu do poslednjeg daha (VIDEO)

Nakon žestoke svađe izbila je tuča, a vozač je izvukao deblji kraj.

Prvo je vozač mladića je uhvatio za vrat i oborio na zemlju, a onda je reagovala devojka u želji da odbrani svog voljenog, pa je počela ga vuče vozača i skida mu pantalone. Onda se već više nije znalo ko koga bije. Tuča se nastavila sve dok ih prolaznici nisu nekako razdvojili, prenosi Dejli mejl.

Turista koji je snimio čitav incident rekao je kako je vozač koji je vozio na besplatnoj relaciji, ošamario putnika koji mu se agresivno suprotstavio.

- Nekoliko nas došlo je do vrata autobusa, a vozač je vrlo slabo pričao engleski. Govorio nam je da odemo do kioska sa kartama i pravio se lud. U tom trenutku taj Španac se vratio i počeo da se svađa sa vozačem i da govori grupi devojaka da uđu u autobus. Vozač im nije dozvolio, pa je ubrzo izbila tuča koja se preselila na pločnik - ispričao je on i dodao kako je vozač skinuo naočari i udario mladića po licu.

Nije poznato zašto je Britanac snimao sve, umesto da pomogne...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Era Ojdanic

    16. avgust 2017 | 09:40

    Malu treba isamarati dobro da sedne na dupe, ona starijeg coveka da udara a njen decko jadnik krivac i ne moze nista coveku, namlatio ga vozac.

  • Sumaher

    16. avgust 2017 | 09:14

    Nije. Nego covek nece da bije zensko

  • Srbenda

    16. avgust 2017 | 09:25

    Vidi se da covek nije hteo da se bije, samo je obarao mladica i drzao ga dok se ne smiri, ima iskustva u rvanju a istrpeo zbog posla, mogao ih je samleti..sta sve ne istrpi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA