Detektiv zgrabio glavnu medicinsku sestru, savio joj ruku i izvukao je iz bolnice dok je ona vrištala: Odbila je da mu dav krv pacijenta (VIDEO)

Medicinska sestra Aleks Vabels branila je politiku bolnice, sve dok situacija nije eskalirala

  • 6

Glavna sestra s odeljenja za opekotine u bolnici u Juti napadnuta je, a potom i uhapšena pošto je detektivu iz Solt Lejk Sitija odbila bez naloga da da uzorak krvi pacijenta koji je bio u nesvesti.

Čovek se srušio u autobusu, a onda mu je prelepa Nataša prišla i napravila potez života! (FOTO)

U snimku incidenta koji se dogodio 26. jula, a koji je dospeo u medije u ove nedelje, vidi se medicinska sestra Aleks Vabels kako ljubazno brani politiku bolnice sve dok situacija nije eskalirala. Detektiv Džef Pejn insistirao je na tome da ima pravo da uzme uzorak krvi pacijentu koji je bio teško opečen u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo drugi vozač koji se zabio u pacijentov kamion dok je bežao od policije, izveštava USA today.

Vabels, koja je inače bivša skijaška šampionka, odmah je nazvala svog šefa kako bi on potvrdio da ne može da dopusti detektivu da uzme uzorak krvi vozača kamiona, koji nije bio osumnjičen, bez naloga.

- Činite ogromnu grešku jer pretite medicinskoj sestri - čuo se nadzornik kako govori preko telefona.

Printskrin: Youtube/Deseret News

Pejn je u tom trenutku izgubio kontrolu, a onda zgrabio medicinsku sestru, savio joj ruku na leđa i izvukao je iz bolnice dok je ona vrištala. Molila ga je da prestane i jecala da je boli, dok joj je detektiv stavljao lisice na ruke i gurao je u neoznačeni policijski automobil.

Bolničkom osoblju koje je pokušavalo da ga spreči, rekao je da je medicinska sestra ometala policijsku istragu. Sada je pokrenuta interna istraga protiv detektiva koji je suspendovan iz svog odeljenja, ali je još uvek na dužnosti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA