≫ 

Fatalna Lidija zavodila i muškarce i žene u Južnoafričkoj Republici: Pretila im srpskom mafijom, pljačkala ih i prevarila

Lazarevićeva je u Južnoafričku Republiku stigla 2001. godine sa jugoslovenskim pasošem tražeći azil

  • 0

Srpkinja Lidija Lazarević pokušala je da prevari vlasti Južnoafričke Republike kada se venčala sa Džordžom Betsakosom samo zbog papira. Prevara je otkrivena nakon što je Lidija raskinula vezu sa uticajnom poslovnom ženom koja je potom pokušala da je izbaci iz svog luksuznog apartmana, ali joj je Srpkinja pretila da ima veze u srpskoj mafiji koja dela u toj zemlji. 

Srbe na Malti opljačkala prevarantkinja: Čistačica glumila vlasnicu pa ojadila stanare!

Ministarstvo inostranih poslova Južnoafričke Republike je otkrilo da Lidija u toj zemlji živi pod lažnim izgovorima.

Ta institucija je istraživala svoje zaposlene u imigracionom odeljenju u Pretoriji kako bi utvrdila da li su radnici pomogli Srpkinji da uđe u brak sa Džordžom Betsakosom samo zbog papira. Betsakos se sa Lidijom oženio 2002. godine.

Lazarevićeva je u Južnoafričku Republiku stigla 2001. godine sa jugoslovenskim pasošem tražeći azil. Ona je dobila trajno prebivalište 2004. godine i ličnu kartu Južnoafričke Republike, ali prema rečima devojke sa kojom je raskinula, Lidija u to vreme nije živela sa čovekom za kojeg se udala, piše "Citizen".

Brak sa Betsakosom okončan je 2008. godine, a svoju vezu sa ženom iz Južnoafričke Republike započela je 2004. godine, da bi se godina dana kasnije preselila kod nje.

Nakon raskida, Lidija je odbila da napusti luksuzni stan bivše devojke i pretila joj je da će pozvati srpske mafijaše ukoliko pokuša da je izbaci.

Lazarevićeva je kod žene, čije ime nije otkriveno, živela je još tri meseca, nakon čega ju je opljačkala i nestala.

Policija Južnoafričke Republike sada traga za Lidijom koja je u bekstvu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA