≫ 

Slučajno je zaspala pored svoje bebe u krevetu. Kada se probudila, njen sin je bio mrtav!

Na sudu je saopšteno da je par pokušao da spasi svog sina, jer je otac pokušao da ga oživi 15 minuta, pre nego što ga je predao bolničarima

  • 2

Majka je slučajno zaspala u krevetu pored svog tek rođenog sina, a kada se probudila videla je da joj beba preminula, prenosi Dejli Mejl.

Ostavila je bebu na podu i čačkala telefon! Mladu majku su napali zbog ove fotke, a onda je ona sve objasnila i odmah su ućutali (FOTO)

Loren Džordan (23) je rekla da je sina Harisona smestila u svoj krevet, ali da je nameravala da ga vrati u krevetac.

Umesto toga, ova majka iz istočnog Saseksa je zbog iscrpljenosti zaspala, pored svog parnera Kierana Džonsa (22). Kada se nekoliko sati kasnije probudila shvatila je da joj je dete preminulo.

Na sudu je saopšteno da je par pokušao da spasi svog sina, jer je otac pokušao da ga oživi 15 minuta, pre nego što ga je predao bolničarima.

- Po boji njegove kože shvatila sam da ne diše. Nije bio topao, ali nije bio ni hladan. Počela sam da vičem "ne, ne". U tom trenutku sam probudila Kierana - rekla je majka.

Loren je rekla da su ona i njen partner naranili Harisona sa dve počice mleka tokom te kobne večeri. Pošto on nije hteo da spava u svom krevetu, onda je odlučila da ga smesti u bračni krevet dok ne zaspi.

- Probudila sam se oko 4 ili 4:20. Pogledala sam u njegov krevetac jer sam bila sigurna da će Kieran staviti bebu na spavanje pošto sam se ja uspavala pre njega. Ali on nije bio tamo. Pogledala sam u spavaću sobu i videla da Kieran spava, dok je Harison bio na sredini na leđima - rekla je.

Uprkos svim naporima mali Harison je bolnici proglašen mrtvim 4. juna ove godine.

Slučaj patologa je pokazao da je smrt ovog dečaka bila slučajna. Doktor Al-Adrani je rekao na sudu da je moguće da su ga roditelji slučajno ugušili ili da se njegova telesna temperatura povećala zbog uticaja temperature njegovih roditelja.

Kao zaključak lekara se izvodi da roditelji ne bi trebali da dovode decu u svoj krevet.

Fotografije pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    6. oktobar 2017 | 18:41

    Pravilo glasi "nikada...ali nikada ne stavljati dete u svom krevetu niti ga dojiti lezeci" jer san ume da prevari i onda se nehotice dogodi da sama majka ugusi svoje dete...

  • Biljana

    7. oktobar 2017 | 07:28

    Imam dva sina obojica su spavali samnomu krevetu stariji nije hteo u krevetac kako ga spustim u krevetac kao da je u trnju mladji je rodjen sa2800g izaso je iz bolnice sa2650g od prvog dana je spavao na na mojoj levij ruci i tako dugo 5.-6.godine i nikad nisam imala problem to je inividualno pitanje koliko je majka osetljiva majka najolje instiktivno oseca dali moze da spava sa detetom ili ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA