Lepa američka glumica ustala protiv Trampa: Ne želiš da abortiramo, nego samo da nas... (FOTO)

Ona je svojim statusom na svom Instagram profilu podigla pravu buru na koju su odreagovali svi oni koji su protiv američkog predsednika

  • 7

Nakon što je adminstracija američkog predsednika Donalda Trampa odlučila da poslodavcima omogući izuzeće u pružanju besplatne kontrole rađanja za zaposlene žene iz verskih ili moralnih razloga, oglasila se američka glumica Elizabet Benks.

Ona je pažnju publike privukla boreći se protiv zlikovaca kao Beti Brant u filmskoj trilogiji "Spajdermen", a ovog puta ustala je protiv Trampa, statusom koji je postavila na svom Instagram profilu.

Ivana, bivša Trampova žena, otkrila pikanterije iz njihovog braka: Rekao je da je to "najbolji seks koji je ikada imao", ali ne sa mnom!

- Ne želite da imamo kontrolu nad rađanjem, ali ne želite ni da abortiramo. Ne želite da imamo istu platu kao muškarci. Ne date nam subvencionisanu pomoć za decu dok su u vrtiću. Ne stitiš nas od nasilja. Samo želiš da nas za*ebavaš - poručila je Benksova i dodala:

- Moram reći, želim bolje od moje zemlje, a šta je sa vama?

Ovaj status izazvao je mnoštvo komentara u kojima se, uglavnom, slažu sa porukom slavne glumice, ali i navode druge probleme sa kojima se američki građani suočavaju.

- Amin, sestro - jedan je od najčešćih komentara, prema kom se zaključuje da su ljudi jedva čekali da neko od poznatih ustane i kaže ono što mnogi misle.

Elizabet Benks je, inače, poznata revolucionarka, koja je tokom svoje dosadašnje karijere uvek otvoreno govorila o svemu.

- Već prvi agent sa kojim sam pričala kada sam postala glumica, rekao mi je da bi trebalo da povećam grudi kako bih uspela u glumi - priznala je svojevremeno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanca

    8. oktobar 2017 | 12:12

    Jel postoji u toj Americi nesto za šta Tramp nije kriv 😂😂😂😂😂

  • Nn

    8. oktobar 2017 | 11:56

    Ono kad holivudske glumice ko je imaju 100 miliona dolara na računu pričaju o ugroženim ženskim pravima

  • Neša

    8. oktobar 2017 | 12:34

    Bila bi srećnija da je legla sa njim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA