Tata monstrum optužen za smrt ćerke: Zvao je satana i diva, izluđivalo ga je što plače po 10 minuta (FOTO) (VIDEO)

Lekari su otkrili da je devojčica, između ostalog, imala tri odvojena krvarenja u mozgu, frakturu lobanje i prelome tri rebra i noge

  • 0

Na suđenju fitnes instruktoru optuženom za ubistvo usvojene ćerkice otkriveno je da ju je on u sms porukama nazivao "satana" i "diva", a inače je policiji rekao da je devojčica bila srećno dete, piše Gardijan.

JEZIVO OTKRIĆE U AUSTRIJI: Monstrum Fricl imao još jednu tamnicu i to u svojoj gostionici? (FOTO)

Metju Skali-Hiks (31) je pred sudom u Kardifu gde je optužen za ubistvo Elsi Skali-Hiks, koja je imala 18 meseci kada je preminula u maju prošle godine. Devojčicu su usvojili Metju i njegov partner Kreg (36), dve nedelje pre nego što je hitno prevezena u bolnicu, 25. maja, pošto je kolabirala usled srčanog udara.

Lekari su otkrili da je devojčica, između ostalog, imala tri odvojena krvarenja u mozgu, frakturu lobanje i prelome tri rebra i noge. Tužilaštvo tvrdi da je devojčici sve povrede naneo Metju Skali-Hiks, neposredno pre njenog prijema u bolnicu. On negira da je počinio ubistvo.

Eksperti navode da su povrede, najverovatnije, nastala "drmusanjem" deteta. Poroti su u ponedeljak pročitane sms poruke koje su razmenili brižni "otac", njegov partner i prijatelji.

Foto: South Wales Police

U jednoj poruci, Metju Skali-Hiks je napisao: "Prolazim kroz pakao sa Elsi. Trenutno su moja najveća noćna mora obroci i vreme za spavanje. Već 10 minuta vrišti bez prestanka. Upravo je prestala, ali sumnjam da je to sve što ću od nje čuti večeras." U poruci upućenoj mužu koji je bio na poslu, Skali-Hiks je opisao Elsi "kao satanu prerušenu u bebu", "Elsi je već drugu noć satana".

ŠALILI SE DA ĆE DOVESTI SVEŠTENIKA

Par se onda šalio da će zvati sveštenika zbog Elsi, ako ne prestane da se ponaša kao satana. U drugoj poruci je naveo da se dete budi u redovnim vremenskim intervalima, tokom noći i da samo želi pažnju i da joj neko da njenu lutku. Oko svega se ponaša kao prava diva, napisao je Skali-Hiks.

SVE U SVEMU, SREĆNA DEVOJČICA

U razgovoru sa policijom, Skali-Hiks je 23. juna prošle godine o Elsinom ponašanju rekao da "nema običaj da vrišti ni išta slično kada nešto želi, već samo plače. Nikada nisam osećao da ne mogu da izađem s njom na kraj. Sve u svemu, bila je veoma srećna devojčica".

Pogledajte video:

Na sudu se prethodno čula informacija da je Elsi imala dvostruki prelom desne noge u novembru 2015. godine, a u decembru i januaru 2016. godine imala je posekotine na glavi. Pošto je pala niz stepenice, 10. marta su je odvezli u bolnicu.

Suđenje se nastavlja, a očekuje se da će trajati 5 nedelja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA