≫ 

Britanac nenajavljeno zatvorio kompaniju da bi putovao po svetu. Otpustio sve radnike, čak i ćerku!

Zbog onog što je poručio zaposlenima pitaćete se da li da ga žalite ili mu se divite

  • 2

Vlasnik kompanije za prevoz putnika i dece škoslkog uzrasta, Sidni Hardi (57) iz Somerseta u Velikoj Britaniji preko noći je odlučio da zatvori firmu i podeli otkaze svim zaposlenima. Pošteđena nije bila čak ni njegova ćerka Nadin (21), koja se, zajedno sa 16 vozača našla na ulici.

Ja sam majka i striptizeta, za jednu noć sam zarađivala 640 evra: Evo zašto je to najbolji posao koji sam ikada imala (FOTO)

- Dosta mi je, shvatio sam da ne mogu sa vama više da radim ni trenutak dalje - poručio je direktor autobusne kompanije "Nippybus" svojim radnicima, a preneo je Daily Mail.

Zbog iznenadnog zatvaranja kompanije, oko 300 dece je ostalo bez prevoza do škole, a više stotina putnika iznenadilo se kad su saznali da su otkazane vožnje za koje su već platili karte.

U službenom saopštenju firme na internetu piše kako je "Nippybus prestao sa radom od ovog trenutka i da su imenovali agente koji će likvidirati firminu imovinu i pokriti njena dugovanja".

Hardi je ipak u internoj poruci svojim radnicima vrlo živopisno obrazložio svoju poslovnu odluku.

Foto: Foter/Flickr/edenpictures, Freeimages.com/domaz_dk

- Postoji razlika između odustajanja i spoznaje da vam je dosta. Meni je dosta, shvatio sam da ne mogu raditi s vama, ljudima koje sam zaposlio, ni trenutka dalje. Dođe trenutak u svakom odnosu kada jednostavno morate reći 'j**i ga', reći zbogom i nastaviti u drugom smeru. Ovo je taj trenutak za mene. Odlazim kako bih sledio svoj san u kojem ne moram raditi ovde - poručio im je on.

Foto: Pixabay

Bivši zaposleni optužuju Hardija da je digao ruke od kompanije kad je bilo najteže da bi uživao na Tajlandu i putovao u svom kamperu po Francuskoj.

Njegova otpuštena ćerka Nadin radila je kancelarijski posao u kompaniji, a nakon objave nije bila dostupna za komentar.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    4. novembar 2017 | 07:18

    Ma najgore je prosla cerka,sada ce morati na biro

  • Тодорић

    4. novembar 2017 | 07:39

    Да је живео у Србији,д оживео би да му возачи бију некажњено путнике,па вероватно не би само отишао,него би као власник био ухапшен.Или би се од срамоте самоубио.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA