≫ 

Tramp i Putin nasmešeni jedan pored drugog: Čim je blic sevnuo, otišli su na suprotne krajeve stola

Bela kuća je ranije objavila da nije planiran nikakav službeni susret zbog kolizija u rasporedima dvoje čelnika

  • 1

Američki predsednik Donald Tramp i ruski predsednik Vladimir Putin u petak su se rukovali na večeri na samita Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC), iako je Bela kuća ranije objavila da neće biti službenog susreta.

Tramp lagano dodirnuo Putinovo rame tokom susreta u Vijetnamu (VIDEO)

Tramp i Putin su nasmešeni stali jedan uz drugog za tradicionalnu grupnu fotografiju. Zatim su se odvojili kako bi seli na različite krajeve stola.

Bela kuća je ranije objavila da nije planiran nikakav službeni susret zbog kolizija u rasporedima dvoje čelnika, iako je moguće da će se oni sresti između obaveza.

- U vidu organizovanog, službenog susreta, takav ne postoji u kalendaru i ne očekujemo da će ga biti - rekla je portparol Bele kuće Sara Sanders.

Glavni susret između čelnika država APEC-a održaće se u subotu u vijetnamskom letovalištu Danangu. Tramp je trenutno u četvrtom danu posete Aziji koja je planirana da traje 12 dana.

Daljinac

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    11. novembar 2017 | 07:41

    U celoj ovoj prichi vidi se da tramp igra po pravilima koji su mu nametnuti. Svaki americhki predsednik mora da mrzi ruse bez obzira da li on to hoce ili ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA