≫ 

Amerikanka pokazala Trampu srednji prst, a onda je usledila surova osveta: Sada ne zna kako da prehrani decu i živi od milostinje

- Nisam ni sanjala da bi moj "pozdrav" mogao da me košta posla. Bila sam u šoku: Šta da kažem deci? Kako da plaćam troškove lečenja?

  • 8

Amerikanka Džuli Biskman (50) pokazala je Donaldu Trampu srednji prst vozeći bicikl dok je u koloni vozila prolazio pored nje. Njena slika je obišla svet, a na internetu su je veličali kao junakinju. Njen poslodavac nije bio toliko oduševljen i otpustio ju je zbog "opscenog ponašanja na društvenim mrežama", nakon što je spornu fotografiju postavila na Fejsbuk.

Tramp je uvredio Kim Džong Una i zaslužuje smrtnu kaznu! Pala "presuda" američkom predsedniku iz Severne Koreje

Po svemu sudeći, ipak neće morati da brine za opstanak, jer je na internetu u toku akcija prikupljanja pomoći za majku dvoje dece. Do sada je sakupljeno već 75.000 dolara.

- Džuli Briskman je inspiracija za sve nas - piše organizator akcije Rob Melo na sajtu GoFundMe. Kada je Donaldu Trampu pokazala srednji prst, iskoristila je svoje pravo na izražavanje mišljenja, navodi se na sajtu.

Aaron Favila

- Kada su me izbacili, počele su da me opsedaju misli - napisala je u poruci donatorima nedelju dana posle početka kampanje.

- Nisam ni sanjala da bi moj "pozdrav" mogao da me košta posla. Bila sam u šoku: Šta da kažem deci? Kako da plaćam troškove lečenja? Koliko dugo će mi trajati ušteđevina? Koliko će potrajati dok ne nađem novi posao?

Na kraju im je zahvalila na pomoći:

- Vaši velikodušni dobrovoljni prilozi doneli su mi veliko olakšanje. Mogu samo da kažem hvala.

Daljinac

(Telegraf.rs/Bild)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Francuz

    15. novembar 2017 | 19:02

    Eto, imala si posao, socijalno, zdravstveno osiguranje... I šta ti je trebalo da ovo činiš? A da, to je tvoje hvala tvojoj državi i predsedniku! Nije mi te zao sto si dobila otkaz, kao ni bilo koga koji nije zadovoljan pa izaziva nesrecu sebi kriveći vladu!

  • Kinezofil

    15. novembar 2017 | 19:27

    Posteno.Zasluzen otkaz.

  • Невена

    15. novembar 2017 | 19:01

    Сада живи од туђе милостиње и желим вам што више таквих као ти са животом туђе милостиње као што смо годинама живјели ми !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA