≫ 

Pao najveći konkurent El Čapa: Ozloglašeni narko-bos odmarao u Brazilu, a onda je upala policija (FOTO)

Hoze Gonzales Valensija je lider kartela CJNG koji je prethodnih godina postao dosta moćan i konkurentan kartelu Žoakin "El Čapa" Guzmana

  • 0

Brazilska policija uhapsila je Hoze Gonzales Valensiju (42) koji se smatra bosom jedne od najmoćnijih meksičkih narko organizacija, saopštilo je danas brazilsko savezno tužilaštvo.

Eskobar je sakrio milijarde dolara i ubio svakog ko je video tajne lokacije: Ali, ovi ljudi su krenuli u lov, misle da znaju gde je blago!

Valensija je lider kartela CJNG koji je prethodnih godina postao dosta moćan i konkurentan kartelu Žoakin "El Čapa" Guzmana, prenosi Rojters.

Foto: ici.radio-canada.ca

Valensija je uhapšen u odmaralištu pored primorskog grada Fortaleza i prebačen je u štab savezne policije, a kako se navodi, postoji mogućnost da bude izručen SAD.

On je prethodne dve godine živeo u susednoj Boliviji iz koje je kao turista ušao u Brazil, sa bolivijskim pasošem, navodi se u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug, ici.radio-canada.ca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA