Pijana je posle raskida platila taksisti da je snima na mostu: Skočila je pravo u smrt, a on nije uradio apsolutno ništa! (VIDEO)

Nesrećna devojka patila zbog raskida, taksista pred zatvorskom kaznom

  • 3

Osamnaestogodišnja Nitaja Savasdivan iz Bangkoka izvršila je samoubistvo skokom s prometnog mosta u prestonici Tajlanda.

Nitaja je pre smrti zaustavila taksi u centru grada, potom je od vozača tražila da je odveze do mosta, a onda mu je naredila da uključi kameru na mobilnom telefonu.

Devojka je, kako se vidi na snimku, a i istraga je utvrdila, bila u pijanom stanju i nakon što je popila malo iz flaše platila je taksisti dodatnih 500 bahta, odnosno 1.500 dinara da snimi kako peva popularnu tajlandsku pesmu o raskidima veza.

Taksista niti je odbio novac niti je pokušao da nesrećnu devojku zaustavi u nameri da se ubije. U policiji se pravdao činjenicom da nije moglo da se nasluti da ona zaista želi da izvrši samoubistvo.

Kada je skočila s mosta, taksista je oko 2 časa ujutro po njenom uputstvu okačio snimak na Fejsbuk. Rečna patrola pronašla je telo devojke tokom jutra ali isprva istraga nije mogla da utvrdi o kome se radi.

Brankov most je uklet? Legenda kaže: Da bi se prokletstvo iz 1862. godine skinulo, određeni broj ljudi mora da se ubije skokom s njega

Policija Bangkoka došla je ipak u posed snimka i uporedivši vreme smrti devojke, proveru njene lične karte i garderobu sa snimka, došlo se do zaključka da je zasta reč o Nitaji. Ispostavilo se da je ova, jedva punoletna devojka, sebi oduzela život posle raskida veze i u stanju depresije i pijanstva.

Taksista Pataradanai Numsrinart je priveden i ispitan u policiji. Nije poznato da li je i uhapšen pošto je bilo očito da je mogao da pokuša da od devojke sazna koje su njene namere na mostu.

Zakon na Tajlandu svakom ko može da spreči samoubistvo predviđa zatvorsku kaznu od mesec dana i uz to mora da plati 30.000 dinara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA