Silovao mrtvu devojku "da mu brže prođe vreme", slikao je dok je bila modra i slao drugarima slike: Bio sam preumoran da zovem Hitnu pomoć (FOTO)

Kad je shvatio da je mrtva, njenim prstom otključao joj je telefon i u njeno ime postavio nekoliko postova na društvenim mrežama

  • 3

Tinejdžer iz Vašingtona Brajan Varela (19) silovao je osamnaestogodišnju Alisu Nocedu nakon što se predozirala na žurki koju je organizovao u svojoj kamp prikolici.

Uznemirana francuska javnost: Policija ispitivala francuskog ministra zbog optužbi da je silovao ženu

Nakon morbidnog čina, svojim prijateljima je poslao fotografije onesvešćene, polugole Alise, na kojima se vidi da su joj usne otekle i modre, navodeći da "ne zna da li je bila živa kad je svr*io u nju".

Foto: Facebook

Kako je rekao policiji, silovao ju je da bi mu brže prošlo vreme, a na pitanje zašto nije pozvao Hitnu pomoć kad je video da se devojka ne budi, rekao je da je bio previše umoran.

Kad je ujutru shvatio da je mrtva, njenim prstom otključao joj je telefon i u njeno ime postavio nekoliko postova na društvenim mrežama na kojima je inače bila aktivna.

Tako je prevario i njenu porodicu , a i prijatelje koji su nakon tih postova pomislili da je pobegla od kuće.

Foto: Facebook

Nakon toga, oprao je njeno telo kako bi isprao tragove svoje DNK koji bi ga povezali sa ubistvom i otišao na posao, ostaviivši njeno telo svojoj prikolici.

Sve bi možda i prošlo glatko kako je Varela i zamislio, ali neko od njegovih kolega primetio je post na Fejsbuk profilu Alisine majke, u kom je navela da joj je kćeka nestala.

Policija je ubrzo povezala zločin sa zločincem. Varela je priiznao zločin i optužen je za silovanje i ubistvo.

VIDEO: Ispovest majke devojčice koja je svirepo silovana i ubijena u Zaječaru

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA