Mladić iz Rusije planirao ubistvo svojih bogatih roditelja, hteo je da sam uživa u novcu: Nasamarili su ga, sada ga čeka 15 godina robije (FOTO)

Dogovorio je ubistvo roditelja i sestre, a koliko je to zaista želeo govori i činjenica da je "ubici" objasnio i kako da izbegne pse čuvare

  • 10

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Rusije planirao je da ubije svoju porodicu, kako bi mogao sam da uživa u bogatstvu, ali srećom, policija je otkrila njegov plan i iscenirala ubistvo, a potom ga uhapsila.

Vozi Ladu, ima samački stan od 74 kvadrata, novac čuva na 13 računa: Objavljeno šta sve poseduje Putin uoči predsedničkih izbora

Policija je bogatu porodicu upoznala sa svirepim planom i u dogovoru sa njima, napravila uverljivo mesto zločina.

Foto: Rusko ministarstvo policije

Roditelji su bili skrhani stravičnim planom svoga sina, ali svakako su pristali na inspektorov predlog da se iscenira uverljiva slika zločina.

Momak je "ubici", koga je glumio jedan od policajaca, nacrtao plan kuće i otkrio mu gde se nalaze nadzorne kamere. Dogovorio je ubistvo roditelja i sestre, a koliko je to zaista želeo govori i činjenica da je "ubici" objasnio i kako da izbegne pse čuvare.

Foto: Rusko ministarstvo policije

"Ubica", kojeg je mladić unajmio preko interneta, našao se s njim u automobilu gde mu je pokazao fotografije sestre i roditelja. Momak je bio oduševljen i obećao je isplatu 38 hiljada funti, čim dobije nasledstvo, prenosi Dejli Mejl. Uhapšen je i odmah je sve priznao.

Policija je otkrila da je ovaj momak već dva puta ranije planirao da ubije svoju porodicu, a kako im je rekao, želeo je da ih se reši jer mu nisu davali novac.

Foto: Rusko ministarstvo policije

Po sopstvenom priznanju, istraživao je po internetu kako može da ubije nekoga, pa je pokušao da ih otruje, ali njegov otac je posumnjao da nešto nije u redu.

Tokom ispitivanja, priznao je da je već nekoliko meseci planirao ubistvo.

Foto: Rusko ministarstvo policije

- Završio sam s njima, nisu me razumeli pa sam pronašao ubicu - rekao je mladić policiji.

Ovaj momak bi nakon smrti roditelja i sestre nasledio veliku kuću, automobil i novac s računa, a sada mu preti 15 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ KiKi

    24. februar 2018 | 00:04

    Bože 22 godine i čeka od roditelja da mu daju Pa on je trebao da se ubije, da je imao gram savesti I on i slični njemu i ne treba da žive

  • Neca

    24. februar 2018 | 00:47

    Sve ovo pise u Jovanovom otkrovenju. Dani zla..

  • S G

    23. februar 2018 | 23:13

    E svasta sta sve neces da procitas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA