Tramp zaposlio Diznijevu zvezdu: Ima samo 22 godine, lepa je i obožava politiku(FOTO) (VIDEO)

Bivša Diznijeva zvezda jedna je od prvih koja je javno podržala Donalda Trampa

  • 2

Karolin Sanšajn (22), bivša Diznjeva zvezda, postala je nova asistentkinja za medije u Beloj kući. Ona se pridružila pres timu i poslednja je zvezda sa televizije koju je američki predsednik Donald Tramp odlučio da zaposli u svojoj administraciji.

Tramp smenio ministra za veterane: Lekar Bele kuće imenovan na tu funkciju (FOTO)

Sanšajn je najpoznatija po ulozi Tinke Hezenhefer u Diznijevom ostvarenju "Shake It Up", dečjoj komičnoj seriji o tinejdžerskim plesačicama, koja je emitovana od 2010. do 2013. godine. Poznata je i po ulogama u filmovima "Marmaduke" i "Mommy, I Didn’t Do It".

Foto: Profimedia

- Karolin Sanšajn bila je stažista u Beloj kući. Na fakultetu je bila povezana sa "American Enterprise Institut" i bila je aktivna članica svog školskog tima "Model United Nations". Pre svog stažiranja u Beloj kući, Karolin je stažirala u kancelariji vođe Kongresne većine Kevina Mekartija, za Nacionalni odbor fakultetskih republikanaca i Kalifornijsku republikansku stranku - navela je portparolka Bele kuće Lindsi Volters za CNN.

Na stažiranje se prijavila preko veb stranice Bele kuće, prenosi ovaj portal. Ona je tokom tromesečne prakse oduševila svoje nadređene.

Njen novi posao nije nimalo glamurozan. Kao asistent, njen glavni zadatak je da pruži adiminstrativnu podršku celokupnom odeljenju za komunikacije u Beloj kući, uključujući sekretaricu za odnose sa javnošću, tri pomoćnika sekretara za štampu i tri zamenika pomoćnika sekretara za štampu, piše Vašington post.

Printskrin: Youtube

Mlada TV zvezda Karolin Sanšajn veoma je popularna na društvenim mrežama. Tako je na Tviteru prati preko 500.000 pratilaca, a na Instagramu 235.000 ljudi.

Ona je jedna od prvih Diznijevih zvezda koja je javno podržala sadašnjeg predsednika SAD.

Karolin je rođena 5. septembra 1995. u Atlanti u Džordžiji. Diplomirala je na lpledžu Klaremont Mekena u Južnoj Kaliforniji, ali nije glumila od prvih godina studija.

Printskrin: Youtube

Pre nje, Tramp je Džona Boltona, bivšeg ambasadora SAD-a u Ujedinjenim nacijama i analitičara Foks njuza uzeo za svog novog savetnika za nacionalnu bezbednost. Takođe je voditelja na CNBC-ju Larija Kudlova postavio na čelo Nacionalnog ekonomskog veća Bele kuće.

Tramp je smenio i ministra za pitanja veterana Dejvida Šulkina i na to mesto imenovao lekara Bele kuće Ronija Džeksona.

Pogledajte video:

VIDEO: Porno glumica Stormi Danijels: Spavala sam sa Donaldom Trampom

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    30. mart 2018 | 00:29

    Sanšajn će biti Trampova desna ruka:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA