Svekar Pipe Midlton optužen za silovanje deteta: Multimilioner u zatvoru u Parizu

Dejvid je sa suprugom kupio luksuzni hotel Eden Rock na ostrvu Sent Barts 1995. godine

  • 3

Svekar Pipe Midlton, multimilioner Dejvid Metjuz (73) završio je u petak uveče u francuskom zatvoru zbog optužbi za silovanje deteta.

Silovatelj i žrtva mnogo godina kasnije u istoj emisiji: Samo što je sada žrtva multimilioner i majstor borilačkih veština (VIDEO)

Navodno, on je izvršio napad nad detetom između 1998. i 1999. dok je bio na godišnjem odmoru. Metjuz negira optužbe za silovanje.

Multimilioner Dejvid Metjuz je otac Džejmsa Metjuza (41) supruga Pipe Midlton. Pipa je inače sestra vojvotkinje od Kembridža.

Stariji Metjuz, optužen za silovanje je bivši mehaničar, bavio se moto trkama.Zbog povrede 1973. godine je bio prisiljen da se povuče iz motociklizma.

Oženjen je bio Anitom Tejor, sa kojom ima ćerku Ninu, a razveli su se 1969. godine.

Sa drugom ženom Džejn Parker ima tri sina Džejmsa muža Pipe Midlton, Spensera, koji je učestvovao u rijaliti šouu "Made in Chelesea" 2011. i Majkla, koji je poginuo prilikom uspona na Mont Everest, a porodica Metjuz je u njegov spomen napravila fondaciju koja siromašnoj deci iz najzabačenijih delova sveta obezbeđuje školovanje.

Dejvid je sa suprugom kupio luksuzni hotel Eden Rock na ostrvu Sent Barts 1995. godine. Sada je jedan od 100 najboljih hotela na svetu i redovno ga posećuju svetske zvezde.

Daljinac

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZDj

    30. mart 2018 | 22:25

    Odvratno, bolesno. Silovati bilo koga, a kamoli dete. Uzas. Dozivotni zatvor za degenerike, dzaba mu milioni. Kreten.

  • Лицемер

    30. mart 2018 | 23:03

    Аристократија!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA