≫ 

Uhapšeni članovi porodice Kolt koja je nastala iz incesta: Policija se šokirala kada je na imanju pronašla njihovu decu (FOTO)(VIDEO)

Svako sa svakim je imao polne odnose i dobijao potomstvo, a živeli su u šatorima i šupama

  • 8

Osam članova Kolt porodice uhapšeno je zbog incesta, zlostavljanja i zanemarivanja dece u Novom Južnom Velsu u Australiji. Policija je nakon šestogodišnje istrage ušla u trag osumnjičenima koji su uhapšeni u tri države na kontinentu.

Detektivi su 2012. godine pokrenuli istragu o navodnom incestu i zlostavljanju dece. Saznanja su ih dovela do Kolt porodice, koja je pre par godina šokirala javnost kada je otkriveno da je svako sa svakim imao polne odnose i dobijao potomstvo, a da su živeli u šatorima i šupama u kampu, piše Dejli mejl.

Redovno je imala seks sa bratom: Iz incesta se rodilo bolesno dete

Uhapšeno 8 članova porodice Kolt Foto: NSW Police

Policija je otkrila njihov kamp na udaljenoj farmi nakon što je jedan dečak ispričao da će njegova sestra dobiti bebu, ali da porodica ne zna koji od brata je otac. Kada su stigli na imanje koje je smešteno u brdima, istražitelji su se šokirali onim što su videli.

Zatekli su decu koja su imala deformacije lica, neki nisu znali da pričaju ili su govorili nerazumno. Mališani su bili prljavi i bosi, nisu znali da operu ruke, a kamoli da se okupaju, i spavali su u prljavim krevetima pored pikavaca i trule hrane.

Policija je na imanju pronašla neuhranjenu decu, od kojih mnogi nisu znali da govore Foto: NSW Police

Istražitelji su 12 neuhranjenih i nepismenih mališana odmah zbrinuli i njima je pružena potrebna nega.

Uhapšeno je osam članova porodice Kolt u policijskim operacijama u tri države.

Članovi porodice Kolt uhapšeni zbog incesta i zanemarivanja dece Foto: NSW Police

Muškarac (45) i žena (38) koji su uhapšeni u Novom Južnom Velsu zadržani su u pritvoru. Nepoznata žena optužena je za lažno svedočenje, dok je muškarac optužen za desetak seksualnih krivičnih dela, uključujući za seksualni odnos sa detetom mlađim od 10 godina kao i za napade.

Dve žene (50 i 40) uhapšene su u južnoj Australiji zbog krivokletstva, dok je 29-godišnji muškarac uhapšen zbog incesta sa decom mlađom od 16 godina.

I ostali uhapšeni sumnjiče se da su imali seksualne odnose sa decom od 10 do 14 godina.

Na sreću mnogo je više zdravih porodica bez obzira na sve kroz šta su pojedini članovi prošli, pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA