≫ 

Hitno operisana Melanija Tramp: Zbog problema sa bubrezima prva dama podvrgnuta hirurškoj intervenciji

Prava dama Amerike nakon operacije provešće nekoliko dana u bolnici

  • 4

Prva dama Sjedinjenih Američkih država, Melanija Tramp danas je podvrgnuta operaciji bubrega u bolnici u blizini Vašingtona koja je uspešno obavljena, saopštili su iz njene kancelarije.

Melanija Tramp je imala problema sa bubrezima koji su benigni, ali su zahtevali medicinsku intervenciju, piše sputnik news.

Tramp govorio o svojoj "neverovatnoj" mami na Dan majki, ali Melaniju nije spomenuo nijednom! (FOTO) (VIDEO)

Prva dama Amerike nakon operacije provešće nekoliko dana u bolnici kako bi se oporavila, saopštila je direktorka komunikacija Trampovih, Stefani Grišam.

Melanija Tramp je prva žena predsednika koja je operisana nakon što je Nensi Regan podvrgnuta hirurškoj intervenciji u oktobru 1987. godine. Rosalin Karter je u aprilu 1977. godine išla na operaciju kako bi joj odstranili benignu kvržicu koju je imala u grudima.

Nekoliko nedelja nakon što je postala prva dama, Beti Ford je otišla na operaciju jer su otkrili da ima rak dojke. Hirurša intervencija obavljena je u septembru 1974. godine.

VIDEO: Profil Donalda Trampa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klimt - Bec

    14. maj 2018 | 22:46

    Nasoj Melaniji sto brzi oporavak!

  • ČAPAJEV

    14. maj 2018 | 22:06

    Melka ne brini trumpi je s kosova poručio jedan par

  • Dusanka

    15. maj 2018 | 01:38

    Klimt @Zasto je tvoja ?!a naša sigurno nije ,niti me je briga za nju i njeno lečenje . Njen muz je onaj ,koji nam ne želi dobro ,ni nama ni svetu .Udala se za pare i nije je briga kako su zaradjene i koliko se ljudi zena i dece ubije svakoga dana iz usta i ruku njenog muža

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA