Devojke šetale i slikale selfi, kada ih iznenada pogodio grom: Pronađene na tlu s pocepanom odećom

Policija u Bohumu je pronašla devojke, stare 21. i 23 godine, na tlu s pocepanom odećom

  • 3

Dve devojke zadobile su teške povrede kad ih je pogodio grom dok su pravile selfi u gradu Bohumu na zapadu Nemačke, saopštili su nemački zvaničnici, piše ctvnews.com.

Učenici iz Banjaluke preživeli dramu u Italiji: Izgoreo autobus u kom su bili na ekskurziji, ostali bez dokumenata i stvari (FOTO) (VIDEO)

Policija u Bohumu je navela da su te devojke, stare 21 i 23 godine, nađene sinoć u naselju Vatenšajd kako leže na tlu s pocepanom odećom.

POSLEDNJE ČEGA SE SEĆA JE ŠETNJA

Zdravstveni radnici oživljavali su 23-godišnju devojku koja je zadržana na odeljenju intenzivne nege zbog povreda koje su opasne po život, saopštila je lokalna policija. Mlađa devojka kazala je policiji da je poslednja stvar koje se seća šetnja s prijateljicom pešačkom stazom i snimanje kamerama mobilnih telefona.

Devojke je iznenadila oluja, Foto-ilustracija: pixabay.com

Iz policije je navedeno da je "očigledno da ih je iznenadila oluja". Ta 21-godišnja devojka je takođe u bolnici, ali njen život nije ugrožen.

Na zapadu Evrope su jake oluje poslednjih dana, jer je temperatura visoka za ovo doba godine, navodi agencija AP. Oko 20.000 udara gromova zabeleženo je u noći između subote i nedelje u Velikoj Britaniji tokom jake oluje, a jedan aerodrom nadomak Londona prijavio je probleme jer je udarima munja oštećen sistem za punjenje aviona gorivom.

VIDEO: Graniče se sa ludilom, Indijci slupali auto pa pozirali pored olupine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA