≫ 

Pucnjava u Berlinskoj katedrali: Povređeno najmanje dvoje ljudi, kordon policije ispred čuvene crkve (FOTO) (VIDEO)

Dva ambulantna vozila parkirana su na ulazu u katedralu

  • 1

Jednog muškarca upucala je policija u blizini katedrale u Berlinu, piše Mirror. Nemački policajac upucao je u nedelju muškarca, prenose nemački mediji, dodajući da okolnosti incidenta ostaju nejasne.

Hrabro je stao pred tenkove koji su gazili sve redom: Potresna priča o čoveku čije se ime ne zna ni posle 29 godina (VIDEO)

Video snimci koji su postavljani na društvene mreže pokazuju naoružane policajce koji obezbeđuju oblast u kojoj se incident desio. Dva ambulantna vozila parkirana su na ulazu u katedralu, inače turističku atrakciju u nemačkoj prestonici. Kako se nezvanično saznaje, osim muškarca kog je policija upucala, povređen je i jedan policajac.

- Hitac je ispaljen u Berlinskoj katedrali - portparolka policije rekla je za Rojters, odbijajući da pruži više informacija.

Printskrin: Twitter/@ArjanKoenders1

Policija je na Tviteru saopštila da su "kolege otvorile vatru na muškarca koji je divljao i koji je ranjen u noge". Oni su pozvali građane da ne šire glasine. Nemački mediji su preneli da je policija pozvana u katedralu, popularnu turističku atrakciju, nakon svađe dvoje ljudi do koje je tu došlo.

Rojters prenosi i informaciju lista "Tagešpigel" da je u katedrali dvoje povređeno - pomenuti muškarac i osoba koju je on napao.

VIDEO: Upucan muškarac ispred zgrade suda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ironičan

    3. jun 2018 | 19:26

    Kod nas svaki drugi dan pucnjava kojekuda po gradu, pa ne pravimo scene kao u filmovima! Ovi Nemci stvarno treba da dodju na obuku kod nas da ne dižu paniku na svaki metak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA