Ima 7 bordela, ismevao je Trampa, a slični su: Prostitutke su ga optužile da ih je tukao i silovao, a učestvovaće u stvaranju istorije SAD (VIDEO)

Tokom 2016. godine izgubio je kandidaturu kao kandidat libertarijanaca, a iste godine je u nekom momentu podržao kandidaturu Hilari Klinton. Mesec dana nakon što je izabran Donald Tramp, Hof je postao republikanac

  • 0

Vlasnik bordela u Nevadi, Denis Hof (71), postao je republikanski kandidat za skupštinu te američke savezne države.

Hof je pobedio Džejmsa Oskarsona, koji je već služio tri termina i sada ima dobre šanse da, u novembru pobedi kandidatkinju Demokrata Lizu ​​Romanov.

>>> Ispovest Žike iz carstva bordela: Ovo je doživljaj za koji ste mislili da je dostupan samo milijarderima i šeicima

Novoizabrani kandidat republikanaca poseduje sedam legalnih bordela u Nevadi, uključujući i poznati "Moonlite BunnyRanch". Njegova nominacija došla je nakon peticije koju su pokrenuli aktivisti iz okrga Naj i Lion, da se stavi tačka na legalizaciju prostitucije.

- Ovo je američka istorija. Osećam se kao da je pravo pobedilo moć, a drugi republikanac je otpušten - rekao je Hof novinarima kada je bilo jasno da je pobedio, mada nije jasno koliko je zapravo on sam pravi republikanac.

Tokom 2016. godine izgubio je kandidaturu kao kandidat libertarijanaca, a iste godine je u nekom momentu podržao kandidaturu Hilari Klinton. Mesec dana nakon što je izabran Donald Tramp, Hof je postao republikanac.

- Sve je to zbog toga što je Donald Tramp bio Kristofer Kolumbo za mene - rekao je Hof u utorak uveče dok je slavio pobedu.

Ipak, poznato je da je Hof ranije ismevao Trampa, iako imaju dosta sličnosti. Poput Trampa, i Hof je veteran rijaliti programa, učestvovao je u HBO programu za odrasle "Cathouse", a izdao je i knjigu.

Baš kao i Tramp i Hof je optužen za seksualni napad. Prema izveštaju policije objavljenom ranije ove godine, dve bivše prostitutke navele su da ih je vlasnik bordela svakodnevno "silovalo i tukao". Okružno tužilaštvo okruga Naj odbilo je da Hofa krivično goni, jer je nakon četiri godine slučaj zastareo, a Hof je sve optužbe pritom negirao.

Iako je u Nevadi već duže vreme poznat, za Hofa su čuli ljudi širom sveta kada je 2015. godine u jednom od njegovih bordela pronađen košarkaš Lamar Odom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA