≫ 

Majka dobila napad dok je držala bebu u rukama: Prodavačica spasila devojčicu u poslednjem trenutku (FOTO) (VIDEO)

Rebeku smatraju herojem. Ali kako je ona ipak majka, oseća se loše jer nije mogla pomoći Džesiki da ne padne na pod

  • 0

Majčinski instinkt je vrlo moćan. Prisutan je u svakom trenutku kada majka oseti da je dete u opasnosti, bez obzira je li u pitanju njeno ili nečije drugo dete. Ovo šesto čulo znači da majke mogu videti stvari pre nego što se one zapravo dogode.

U ovom slučaju je žena pod imenom Rebeka osetila da nešto nije u redu kada je na njenu blagajnu došla žena s detetom.

Rebeka je, takođe, majka koja vikendom radi kao blagajnica u samoposluzi. Nedavno je jedna žena ušla u samoposlugu sa svojom devojčicom Anabelom. Kada su došli na red na blagajni, Rebeka je primetila da nešto nije u redu.

Čudo! Nepokretna i nema devojčica (9) spasila brata od sigurne smrti: Videla kako se davi, pa pronašla način da ga izvuče iz bazena (VIDEO)

Pogledala je ženu po imenu Džesika i ugledala nešto neobično. Rebeka ju je upitala je li u redu, ali nije dobila odgovor. Tada je Rebeka shvatila da nešto mora učiniti.

Rebeka je istrgla bebu iz Džesikinih ruku i pridržala je da joj ublaži pad Printskrin: Youtube Inside Edition

Bez sekunde oklevanja, Rebeka je uzela bebu iz ruku Džesike i prenela je na svoju stranu blagajne. Nakon nekoliko sekundi majka je pala na pod jer je dobila epileptični napad. Rebeka je čuvala malu bebu i nazvala hitnu pomoć.

Džesika je srećom prošla bez povreda, a zahvaljujući brzoj reakciji Rebeke i mala Anabela je prošla nepovređena, piše Alo.

Pogledajte video:

- Inače dobijem neki znak upozorenja pre nego što dobijem napad. Ali ovaj put nisam ništa primećivala. U jednom trenutku sam bila na blagajni, a zatim se probudila u vozilu hitne pomoći - rekla je Džesika.

Rebeku smatraju herojem. Ali kako je ona ipak majka, oseća se loše jer nije mogla pomoći Džesiki da ne padne na pod. Ona s druge strane misli drugačije.

- Ona je zaista draga i brižna osoba - rekla je Džesika.

VIDEO: Užas! Beba na igrački na sred autoputa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA