Tragedija u Americi: Pilot se posvađao sa ženom, pa avionom uleteo u kuću u kojoj je bio i njihov sin (FOTO)

Pilot je najverovatnije namerno uleteo u svoju kuću, nekoliko sati nakon što je bio uhapšen, pa pušten, zbog sumnje da je napao suprugu

  • 4

Pilot malog aviona poginuo je danas kada je letelicom, kojom je upravljao, po svemu sudeći namerno, uleteo u svoju kuću blizu ulaza u Pejson kanjon u Juti.

Mehaničar ukrao avion i sam poleteo, 60 kilometara dalje srušio se u more: Neverovatni incident u Sijetlu (FOTO) (VIDEO)

Nesvakidašnji incident se dogodio prošle noći oko 2.30 časova po lokalnom vremenu, a kako tamošnji mediji prenose, dvoje ukućana, žena i dete, koji su u tom trenutku bili u kući prošli su bez povreda, prenosi AP.

Supruga i dete pilota nepovređeni, Foto: Tanjug/AP

Kako su zvaničnici naveli, pilot koji je poginuo najverovatnije je namerno uleteo u svoju kuću, nekoliko sati nakon što je bio uhapšen, pa pušten zbog sumnje da je napao suprugu.

Prema rečima svedoka, njih dvoje su se posvađali te noći u kanjonu gde su pili. Kako se navodi, on je pilotirao avionom svog gazde.

Pilot je upravljao avionom svog gazde, Foto: Tanjug/AP

Prednji deo kuće je u potpunosti bio zahvaćen plamenom, ali su se njegova supruga i dete, za koje je pilot pričao da ne zna da li je njegovo, spasili.

VIDEO/Pakao uživo: Putnik srušenog aviona u Pretoriji snimio trenutak pada

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA