≫ 

Tražio je u emisiji trudnoj ženi da mu se vrati sa dečicom, menjao priču više puta, a posle razgovora sa jednom osobom priznao gde je sakrio leševe

Vats je optužen i za uništavanje dokaza, jer je sahranio ženu u plitkom grobu, a tela ćerki bacio u rezervoar sa uljem

  • 1

Foto: Instagram

Kris Vats (33), muškarac iz Kolorada koji je ubio trudnu ženu i dve ćerkice menjao je svoj iskaz više puta od kako mu je 13. avgusta "nestala" porodica, ali je nakon hapšenja rešio da prizna ovaj zločin nakon razgovora sa ocem.

On je u samom početku poricao da zna gde se devojčice i supruga nalaze, objašnjavajući nadležnima da je pre njihovog nestanka sa ženom imao civilizovanu raspravu, piše Dejli mejl.

Ljubavnica monstruma koji je ubio trudnu suprugu i dve ćerke tvrdi kako je hteo da je zadavi tokom seksa i da je fantazirao o silovanju (FOTO)

Pogled hladnokrvnog ubice Foto: AP/Tajug

Vats se čak pojavio i u jednoj televizijskoj emisiji gde je apelovao na suprugu da mu se vrati i da dovede i dečicu.

Foto: Tanjug/AP

Međutim, kada je suočen da obiljem dokaza, među kojima su i ti da je imao ljubavnu aferu, Vats je obećao da će reći istinu, ali je kao uslov naveo zahtev da razgovora sa tatom.

Nakon što su razgovarali, Vats je priznao ubistvo i rekao policiji da se tela žene i dece nalaze na polju fabrike u kojoj je radio. Vats je tada uhapšen i optužen za tri ubistva, nakon čega je rekao da je kobnog jutra upao u raspravu sa ženom o njegovoj odluci da ih napusti i da je ona ta koja je zadavila decu, pa je on u besu ubio nju.

Ova teorija nije imala logike policiji, jer nije postojao ni jedan jedini dokaz da je žena kriva za smrt dece.

U međuvremenu, njegovi advokati su tražili od suda da istraži od koga su potekle informacije o slučaju koje su preplavile medije, a koje su loše po njegovog klijenta.

Vats je lagao da mu je porodica nestala, Foto: Tanjug/AP

Vats je optužen i za uništavanje dokaza, jer je sahranio ženu u plitkom grobu, a tela ćerki bacio u kante sa uljem.

Vatsa dovode u sudnicu, Foto: Tanjug/AP

Ubica je sada, navodno, ozbiljno depresivan zbog zločina koji je počinio, ali depresiji doprinosi i činjenica da se već mesec dana nalazi u izolaciji u zatvoru, zbog čega na njega motre čuvari kako ne bi izvršio samoubistvo.

VIDEO: Čovek se otkačio sa litice visoke 2 kilometra i skočio u smrt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Real eyes realize real lies

    23. septembar 2018 | 16:12

    Lepa žena, slatka deca. Sve dobiješ i onda poludiš. Koliko ljudi želi decu pa ne može da ih ima, a ovaj paćenik je imao sve. Ko sve ima zdravu i pravu decu a ne ume to da ceni :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA