≫ 

"Skripal je ološ i izdajnik svoje zemlje, a ne borac za ljudska prava": Putin progovorio o slučaju trovanja bivšeg dvostrukog agenta

Prema njegovim rečima, "špijunaža, kao i prostitucija, jedna je od najvažnijih svetskih profesija, a pukotine u redovima bezbednosnih službi su počele odavno"

  • 1

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je bivši dvostruki agent Sergej Skripal "špijun i izdajnik svoje zemlje".

Putin se na otvaranju Ruske nedelje energetike u Moskvi obratio učesnicima, ističući da će ruski energetski sektor otvoriti nove mogućnosti za investicione projekte i saradnju.

On je tom prilikom komentarisao i slučaj Sergeja Skripala, koji je sa ćerkom pronađen bez svesti početkom marta u Solsberiju, a za napad na njih Velika Britanija je optužila Moskvu.

Britanci tvrde da znaju ko je ustvari osumnjičeni za napad na Skripalove: U pitanju je ruski pukovnik kojeg je Putin proglasio herojem

Prema njegovim rečima, Skripal je "špijun i izdajnik svoje zemlje", prenosi Sputnjik.

Putin ga je nazvao ološem Foto: Tanjug/AP

- Neki mediji pokušavaju da ga predstave aktivistom za ljudska prava. Skripal je jednostavno ološ, što pre se ova informativna kampanja oko njega završi, to bolje - izjavio je Putin.

Prema njegovim rečima, "špijunaža, kao i prostitucija, jedna je od najvažnijih svetskih profesija, a pukotine u redovima bezbednosnih službi su počele odavno".

Na Ruskoj nedelji energetike u Moskvi prisustvuje preko 6.000 gostiju iz više od 70 zemalja, sa energetskim kompanijama iz Austrije, Nemačke, Kine, Velike Britanije, SAD, Libije i Saudijske Arabije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serano

    3. oktobar 2018 | 17:16

    Čim je otišao u GB, onda se zna da je i više od ološa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA