Današnja vremenska prognoza (28. septembar 2018. godine): Jutro hladno, a tokom dana u svim predelima sunčano i toplo (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Jutro u Srbiji vedro i veoma hladno, na jugu i sa slabim mrazom. Tokom dana u svim predelima Srbije sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 0 stepeni na jugu do 8 stepeni na severu Srbije, maksimalna dnevna od 20 do 24 stepena.

U Beogradu danas sunčano. Duva slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 6, maksimalna dnevna 22 stepena.

U subotu u Srbiji biće nešto više oblačnosti, a na istoku i jugu Srbije biće uslova za kišu. Maksimalna temperatura do 22 stepena. U nedelju promenljivo oblačno i hladno sa temperaturom do 18 stepeni, ponegde sa slabom kišom. U ponedeljak toplije sa sunčanim intervalima. U nedelju i ponedeljak u košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar. U utorak prolazno naoblačenje sa kišom, a vetar u skretanju na jak severozapadni vetar. Temperatura će biti u padu. Krajem dana sa severozapada razvedravanje.

U Beogradu se u subotu očekuje povećanje oblačnosti, a maksimalna temperatura ići će do 21. stepena. U nedelju promenljivo oblačno i hladno sa maksimalnom temperaturom do 15 stepeni, dok će u ponedeljak biti toplije sa sunčanim intervalima. U utorak možemo očekivati kišu.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope danas vedro. Kiše će biti na jugu Balkana, i ponegde na istoku Evrope. Najhladnije na severoistoku kontinenta sa temperaturom oko 10 stepeni, a najtoplije na jugu Španije i Portugalije sa temperaturom i preko 35 stepeni.

Na hrvatskom i crnogorskom primorju sutra vedro i toplo. Vetar slab do umeren, istočnih pravaca. Na grčkom primorju oblačno. Duvaće jak severoistočni vetar. Maksimalna temperatura na primorju od 20 do 27 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA