OVAJ TEST JE PRECIZNIJI OD HOROSKOPA: Izaberite sliku koja vas najviše privlači i saznajte kakva ste osoba (FOTO)

Pogledajte dobro slike i potražite odgovor u kamenu čije su vas boja i energija najviše privukle

  • 7

Naš mozak tokom dana sakuplja različite informacije, a za većinu njih i ne znamo da su duboko u našoj podsvesti. Kako bismo otkrili ono što je u neistraženom delu, potrebno je da potražimo odgovor u našoj intuiciji i instiktu koji nas sami po sebi teraju da uradimo nešto bez puno razmišljanja.

OTKRIJTE KOJA VAM JE NAJVEĆA MANA: Stisnite pesnicu i saznajte odmah kakva ste osoba!

Ovaj brzi test na kome su slike poludragog kamenja iz prirode, može vam pomoći da saznate nešto više  o sebi. Boje i energija kamenja funkcionišu po principu magneta, tako da je dovoljno da samo pogledate sliku i odaberete onu koja vas najviše privlači.

1. MALAHIT

Horoskop : Škorpija, Jarac

Malahit je prekrasan zeleni kamen koji se vezuje za horoskopski znak Škorpije i Jarca. Osobe koje su izabrale ovaj kamen kao najprivlačniji spremne su na velike promene u bližoj ili daljoj budućnosti.

One su romantičnog duha i vrlo su povezane s osobom s kojom odluče da provedu život. S obzirom da morate biti spremni na promene, dobro razmislite o životnim odlukama koje vam se u poslednje vreme motaju po glavi i koje planirate da ostvarite.

Foto: Wikipedia/Rob Lavinsky Foto: Wikipedia/Rob Lavinsky

2. SUNČEV KAMEN

Horoskop: Lav, Strelac, Rak

Osobe koje su odabrale ovaj kamen su bistrog duha i vrlo vesele prirode. Bezgranično ste pozitivni i u svemu uvek pokušavate da nađete pozitivnu osobinu.

Upravo takva osobina u životu će vam biti i više nego korisna. Vaša energija je snažna što osećaju svi oko vas. No, pripazite da vašu pozitivu negativne osobe ne iskoriste u svoju korist, a protiv vas.

Foto: Wikipedia/John Bailey Foto: Wikipedia/John Bailey

3. OPALIT

Horoskop: Vaga, Vodolija, Ribe

Opalit je kamen večnosti i mira. Njega će odabrati oni koji žude za vlastitim mirom, daleko od ludnice koju nam servira užurbani način života. Osoba ste koja ceni svoj mir i slobodno vreme.

Upravo zbog toga trebalo bi da razmislite o tome šta vas ispunjava i maksimalno iskoristiti vreme koje imate samo za sebe.

Foto: Wikipedia/Didier Descouens Foto: Wikipedia/Didier Descouens

4. OPSIDIJAN MAHAGONI

Horoskop: Vaga, Škorpija, Jarac

Obsidian ili opsidijan mahagoni razvija oštroumnost, koncentraciju i logično razmišljanje. Ako ste odabrali ovaj kamen to znači da žudite za promenama, ali onim koje će vas udaljiti od loših navika i monotonije u koju ste polako utonuli.

Isto tako, ovaj kamen vam može biti podsetnik da budete zahvalni na onome što imate i da se ne uspoređujete s drugima.

Foto: Wikipedia/Simon Eugster Foto: Wikipedia/Simon Eugster

5. HAULAJT

Horoskop: Ovan, Blizanci, Vaga

Ovaj kamen uravnotežava psihu i smiruje temperament. Ako ste izabrali peti kamen znači da ste u potrazi za nekim važnim odgovorima.

Nervozni ste, stresne situacije na vas deluju umarajuće i zato je važno da pronađete dobar filter. Ovaj kamen ističe kreativnost, koju ne smete zanemarivati.

Foto: Wikipedia/Ra'ike Foto: Wikipedia/Ra'ike

6. DALMATINSKI JASPIS

Horoskop: Ovan, Devica, Vaga

Jaspis dalmatinac deluje umirujuće pa nam pomaže da shvatimo sami sebe. Ovaj kamen privući će vesele i pozitivne osobe. Uvek ste u potrazi za stvarima koje će vas razveseliti i oduševiti.

Upravo zbog toga, s vremena na vreme napravite kratki izlet što će vam razbistriti glavu i napuniti vas pozitivnom energijom.

Foto: Wikipedia/Grzegorz Framski Foto: Wikipedia/Grzegorz Framski

Koji ste vi odabrali? Ostavite nam odgovor u komentarima.

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

(Telegraf.rs/ Izvor:zadovoljna.dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA