PAMUČNI OKLOP: Dukserica koja vas pretvara u srednjevekovnog viteza (FOTO)

Ovaj komad garderobe dolazi sa kapuljačom kojom prekrivate glavu i lice, tu je i vizir kroz koji gledate, ali i štitnici za grudi, ramena i podlaktice: idealno za impresioniranje "ženke"

  • 0

Samo jedan udar mača i bićete mrtvi pre nego što trepnete, ako obučete ovaj komad garderobe javno, ali udobnije parče oklopa nećete naći ni na jednom drugom mestu.

Britanski dizajner Čedvik Dilon je na prodajnom sajtu "Etsy" predstavio ovaj proizvod i zbog ogromnog interesovanja uskoro morao privremeno da zatvori radnju dok, kako sam kaže, ne reši problem komunikacije sa interesentima.

Ovaj duks ima punu kapuljaču za celu glavu (nešto kao navijačka fantomka), sa sve vizirom i štitnicima za grudi, ramena i podlaktice.

Kao što ste mogli da zaključite, ova blistava odežda ne može da se naruči dok Čedvik (odlično srednjevekovno ime) ne sredi svoju radnju na "Etsy-ju", ali čim sve bude na svom mestu moći ćete da počnete da vršenjem radnje impresioniranja svoje dame.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA