≫ 

Angela Merkel ima dvojnicu koja zarađuje glumeći je: Sličnost je zapanjujuća (VIDEO)

Unosan posao dvojnice počeo je preko karnevalskog kostimiranja

  • 5

Poljakinja Ursula Nava-Vanecki zarađuje glumeći nemačku kancelarku. Kao dvojnica Angele Merkel, doživela je mnogo zanimljivih dogodovština. Ona gestikulira kao Angela Merkel, pravi rukama romb kao Merkelova, nosi tipičnu frizuru Angele Merkel.

Greškom je promenio potpis na mejlu i zgrozio se diskriminacijom koju žene trpe na radnom mestu (FOTO)

U ormaru ima mnoštvo cipela, sakoa u svim bojama, torbica, kao i brojne lančiće i ogrlice. U njenoj kući u blizini Kelna mnogo toga podseća na poznatu političarku. Ali, na pločici na vratima ne piše Merkel nego Ursula Nava-Vanecki.

Kancelarska karijera Ursule Nava-Vanecki počela je slučajno, preko karnevalskog kostimiranja.

- Zapravo sam htela da obučem indijski sari, ali mi je poštar umesto naručene haljine doneo komad platna. Stala sam pred ogledalo. Nije mi preostalo ništa drugo nego da izađem odevena kao gospođa kancelarka - priseća se ova besprekorno doterana žena.

To je bio pun pogodak! Podstaknuta time poslala je fotografiju jednoj agenciji koja posreduje dvojnicima. Ipak, odbijena je "zbog premale sličnosti".

A onda je usledio telefonski poziv u vreme predizborne kampanje za savezne izbore 2013. godine. Tražena je dvojnica za snimanje predzbornih spotova na televizijskim stanicama ZDF i RTL.

Kao "profesionalna političarka" Ursula Nava-Vanecki pomno bira događaje na kojima će pojaviti. U svakom slučaju želi da izbegne da nanese štetu ugledu prave kancelarke. Tako je na primer odbila gostovanje kod satiričara Jana Bohmermana. Planirane su bile neke golišave scene.

Ne čudi da je Ursula bila pozvana na fotografisanje za francuske novine "Le Monde" i nemačke "Die Zeit". Tako su nastale fotografije koje u pikantnim pozama prikazuju "gospođu kancelarku" i "predsednika Olanda". Svi primerci tih novina su brzo razgrabljeni.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA