Čista perverzija - Poršeova jahta: Samo brod košta 12 miliona evra, a za opremanje enterijera treba dodati još MILION (FOTO) (VIDEO)

Požurite, rok isporuke je 15 meseci

  • 4

Jedna kompanija iz Monaka lansirala je konfigurator za prestižnu jahtu čiji dizajn nosi "Poršeove" gene.

Kupio je stari "porše 911" za smešne pare, sredio ga da vredi 100.000 evra, krenuo na put od 2.400 km i postao glavna faca u zemlji (VIDEO)

Ako ste mislili da plovila iz Aston Martina, Bugatija ili Mercedesa predstavljaju najslađe nautičke slatkiše za bezobrazno bogate obožavatelje bolida, prevarili ste se.

"Dinamik" (dynamiq) u ponudi ima ekskluzivno plovilo od 115 stopa, koje nudi luksuz o kojem ne možete ni da sanjate.

I dok većini krajnji domet predstavlja kupovina gedžeta putem interneta, a snove konfiguriranje automobila, postoje i načini da bar na trenutak iskusite ekskluzivnost nekog drugog sveta. U ovom slučaju start je na 11,9 miliona evra za šta kupac dobija luksuznu 35-metarsku aluminijumsku jahtu s potpisom dizajnerske kuće "Porsche DNA".

Foto: bedynamiq.com Foto: bedynamiq.com

Ali, to je tek početak.

Pri odabiru "dinamik" GTT 115 možete da se itekako dobro zaigrate, a milion evra potrošićete kao od šale. Nimalo čudno s obzirom na to da ćete "Miele" roštilj platiti 3.500 evra, stvari za sunčanje 55.000 evra, a masažnu kadu na njemu dodatnih 27.500 evra.

Foto: bedynamiq.com Foto: bedynamiq.com

Ali, i tu opcije tek počinju, pa tako enterijer uzima još oko 300.000 evra, a dodatne opcije poput seta kristalnih čaša, karaoke seta i uniformi pojedu još barem toliko.

Ne ulazeći u to da se ovde bukvalno radi o porezu na taštinu, reći ćemo samo kako jedine smislene opcije stoje u grupi Performance (stabilizatori i sl). Naravno, i jednu hibridnu Panameru je uvek red odabrati, zar ne?

Recimo i kako plovilo pokreću dva MAN-ova motora od 1.213 kW, a maksimalna brzina je 21 čvor. I da, s ovim plovilom možete preko Atlantika - doseg je 3.400 nm. Rok isporuke je 15 meseci.

Video pogledajte ovde:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sremac

    20. maj 2017 | 20:43

    Ja sam.poljoprivrednik ima se može se naručio bi poster jahte što puta što

  • Šumadinac

    20. maj 2017 | 19:54

    Kako to da nije vagenov motor ubačen? TDI naravno, 2.0 pumpa dizna...

  • Johan

    20. maj 2017 | 20:33

    Dobra je za snimanje slobodnih scena i podvodnog sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA