KINEZ EKSPLODIRAO: Takmičio se u ispijanju piva, pukla mu bešika!

Drugovi, koji se prethodno dugo nisu videli, odlučili da ponovni susret proslave na specifičan način: vezali su se za pult u baru i kladili u to ko može najduže da izdrži da ne poseti WC. Nije poznato kakav je bio ulog

  • 0

Gotovo svi mladići su se u jednom trenutku svog života našli u nekom obliku nadmetanja u ispijanju alkoholnih pića. I dok se takvi događaji obično završe tako što prevremeno "pod gasom" napustite lokal, bauljate ulicama jer vam je loše, i ne znate kako ste i kada prešli ulicu i počeli da se vraćate ka mestu sa koga ste i krenuli - ova priča je malo drugačija, i daleko tragičnija.

Jedna grupa prijatelja u Kini napravila je takmičenje u ispijanju piva.

Sinhua izveštava da su ovi drugovi - koji se prethodno dugo nisu videli - odlučili da proslave na specifičan način. Vezali su se za pult u baru i kladili u to ko može najduže da izdrži da ne poseti WC. Nije, međutim, poznato kakav je ulog bio, ali očito je bio krupan, pošto je nesrećnik odlučio da ide do kraja. Nije, međutim, znao da kraj nije ono čemu se nadao.

Prema navodima iz bolnice, kao rezultat dugog trpljenja uz neprestano dolivanje, njegova bešika je pukla i urin je eruptirao u trbušnu duplju. Takva nedaća može biti smrtonosna, bez hitnog tretmana.

Čovek je operisan kako bi se "popravila" njegova bešika i utroba očistila od urina. Očekuje se da će preživeti.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA