Ova majka je dozvolila sinu (8) da bude transvestit: Oblači se i šminka kao devojčica, pa idu na nastupe i takmičenja (VIDEO)

Dečak učestvuje i na takmičenjima seksi kostima

  • 11

Džesika iz Kanade dozvolila je svom osmogodišnjem sinu Nemisu da se oblači kao dreg-kvin (drag queen) odnosno da se oblači kao transvestit i ima nastupe. Čak ga u tome podržava i ponosi se njime.

Ubila bebu, stavila je u kesu i sakrila u ormar: Otkriven još jedan slučaj čedomorstva

Nemis nastupa pod imenom Leticija, a da se oblači kao devojčica voli od kad je imao sedam godina. Međutim, to ne bi bio nikakav problem da odeća koju dete nosi nije izrazito seksi i izazovna, te da vlasti sumnjaju da majka svoje dete iskorišćava da bi došla do novca.

Leticiju su primetili kada su je na jednom takmičenju drag-kvina (kostimiranih transvestita) pobednici/ce takmičenja pozvali sa njima na binu. Majka i sin su zatim učestvovali i u britanskom tolk-šou "This Morning" gde je Džesika objašnjavala da samo želi da ispuni želje svom detetu i da ga prihvati onakvim kakav jeste.

Iako je voditelj bio uporan u tome da je Nemis previše mali da učestvuje na takmičenjima koji promovišu seksualnost, majka je rekla da pažljivo bira gde će njen sin nastupati.

Međutim bez obzira na sve, društvene mreže su pune osuda ove majke i poruka da treba da joj se oduzme dete.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Makarido

    28. septembar 2017 | 17:54

    Ne mozemo da vozimo auta do 16-te, ne mozemo da glasamo do 18-te, ali mozemo da izvrsimo operaciju pola sa 8? Ludilo.

  • Gambit

    28. septembar 2017 | 16:32

    Ko bi rekao, inace izgleda kao fina zena, majka, domacica .... Ne dajte da vas izgled zavara...

  • Rim

    29. septembar 2017 | 00:06

    Dzesika na svom maloljetnom sinu zaradjuje. Gdje je zakon u toj bogatoj zemlji. Neprimjereno je od djeteta pravititi nakaradu. Boze molim te spasi to dijete da ga majka ne vodi stranputicom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA