Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu

Pilot Transavia erlajnsa, na letu od Dubaija do Amsterdama, odlučio je da neplanirano "svrati" do Austrije pošto su se stvari u letelici otrgle kontroli

  • 3

Avion koji je saobraćao iz Dubaija do Amsterdama morao je da bude preusmeren i prinuđen da neplanirano sleti u Beču, pošto je usred leta izbila tuča među putnicima. Razlog za svađu: jedan od putnika odbio je da prestane da pušta gasove!

Dečak (3) vrištao i putnicima sedeo na glavi, majka je sve samo posmatrala: 8 sati je maltretirao ljude u avionu (VIDEO)

Pilot "Transavija erlajns"a odlučio je da neplanirano "svrati" do Austrije pošto su se stvari u letelici otrgle kontroli, piše Newsrepublic.net. De Telegraaf je izvestio da su se dvojica Holanđana pobunila kada je putnik koji je sedeo pored njih uporno glasno prdeo. Oni su ga zamolili da prestane, a požalili su se i posadi aviona. Ipak, putnik je bio nezadrživ u gušenju svojih saputnika.

MOŽDA IMA NEKI MEDICINSKI PROBLEM? A MOŽDA JE SAMO BEZOBRAZAN!

Ostalo je nejasno da li je čovek možda patio od nekog medicinskog problema.

Letelica je proizemljena u trenutku kada su dvojica putnica rešila da uzmu stvari u svoje ruke. Austrijska policija je ušla u avion i izvela četvoricu putnika, međutim, niko nije uhapšen jer niko od privedenih nije prekršio nijedan austrijski zakon.

Foto: Flickr/Dave Austria

DEŠAVALO SE I RANIJE

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se incident ove vrste dogodio u avionu. U julu prošle godine, avion American Airlines-a morao je da bude evakuisan pošto je jedan muškarac toliko zagadio vazduh oko sebe, da je mnogim putnicima bilo muka, a pojedine je zabolela glava.

VIDEO: Da li prdež može da produži život:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Eh

    19. februar 2018 | 10:13

    Pa zar to nije zdravo ...a ovi bilmezani umesto da mu zahvale sto im produzava zivote oni ga izmlatili.....pa pisali ste o tome!

  • COLT 45

    22. februar 2018 | 11:16

    Rajko iz Žikine dinastije.

  • Bivši zvezdaš

    2. mart 2018 | 17:07

    Moj komšija Đune je optužen za pokušaj ubistva, kada se izuo pre par godina! Toliko su mu smrdele noge, da je smrad štipao za oči!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA