≫ 

DEVOJKA VRIŠTI, DAHĆE KAO PAS: Snimak isterivanja đavola u Ostrogu (VIDEO)

Na snimku, koji je pustio sa svog mobilnog telefona, jasno se može čuti kako devojka vrišti, dahće kao pas, demon se ne da u prvi mah, ali popušta pod dejstvom božanske sile u Arseniju i episkopu

Monah Arsenije Jovanović je u sklopu Duhovne večeri u manastiru Ostrog govorio na temu "Pravosljavlje, prvo i poslednje uporište čovečanstva" prilikom kojeg je pustio snimak isterivanja đavola iz takozvane đavoimane devojke.

JEZIV SNIMAK: Ovako izgleda isterivanje đavola (VIDEO)

Na snimku, koji je pustio sa svog mobilnog telefona, jasno se može čuti kako devojka vrišti, dahće kao pas, demon se ne da u prvi mah, ali popušta pod dejstvom božanske sile u Arseniju i episkopu.

Snimak egzorcizma počinje na 58:02:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jorga...

    20. februar 2016 | 15:55

    Nije Bozanska sila u episkopu i Arseniju, vec u Jevandjelju i molitvi, oni su samo provodnici Bozije sile

  • Darko

    20. februar 2016 | 18:49

    Ja ne znam sto vi koji smatrate da je ovo glupost i namestaljka uopste se trudite da nama koji verujemo dokazete da smo mi glupi i neobrazovani sto verujemo da ovako nesto postoji!?

  • Србољуб

    20. februar 2016 | 16:36

    Такав врисак сам уживо чуо у ман.Рукумија код Пожаревца и то: На св.Литургији(ко зна) КАД СЕ ИЗНОСИ(НА ВХОД) И ЧИТА ЈЕВАЊЂЕЉЕ, КАД СЕ ИЗНОСЕ ЧАСНИ ДАРОВИ...кости се човеку заледе,ко је видео и чуо зна,да то није љустски крик а, ко не верује може мало поборавити у Ман.Кувеждин(тамо често доводе поседнуте) па,увериће се а,можда се и у њему нађе неки који се сакрива те га наводи на НЕВЕРЈЕ ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA