Misteriozna žena sa crvenom torbom na zadnjem sedištu Putinovog auta: Otvorio je vrata na brzinu i slučajno otkrio novu devojku?! (VIDEO)

Snimak je izazvao brojne polemike i gotovo da nije bilo osobe koja nije bila zainteresovana da sazna u čijem je društvu to Putin došao

  • 5

Ruski predsednik Vladimir Putin posetio je jedan od najpoznatijih pravoslavnih manastira u zemlji, na ostrvu Valam na severozapadu Rusije. Međutim, ono što je bilo posebno zanimljivo medijima jeste misteriozni putnik na zadnjem sedištu njegovog automobila, prenosi RT.

Putinov sekretar: Bilo je simpatija između Vladimira i Melanije!

Na objavljenom snimku se može videti kako Putin sedi za volanom tamno plavog mercedesa, približavajući se parkingu manastira ove sedmice.

Nakon toga ruski lider izlazi iz kola u beloj košulji i otvara vrata zadnjeg sedišta. Na trenutak se može videti torba crvene boje i ženska ruka koja prstom pokazuje u pravcu predsednika.

Snimak je izazvao brojne polemike i gotovo da nije bilo osobe koja nije bila zainteresovana da sazna u čijem je društvu to Putin došao.

Korisnici društvenih mreža su komentarisali da ruski lider ima novu devojku i da su se sada po prvi put pojavili zajedno u javnosti.

Po ovom pitanju se oglasio čak i portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov, koji je objasnio o čemu je ovde zapravo reč.

Naime, na zadnjem sedištu je sedeo pripadnik Putinove bezbednosne službe, a predsednik je navodno samo hteo da nešto uzme iz tog dela automobila. Međutim, on nije objasnio kome pripada crvena ženska torba.

Već par trenutaka kasnije Putin je pozdravio patrijarha Kirila, prenosi RT.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA