Pre 10 godina se najjačom slikom na internetu borio za život oca: Evo kako "Uspešno dete" izgleda danas (FOTO)

Nakon što postao poznat, Sem je dobijao ponude da glumi u reklamama i televizijskim projektima ali je to odbio. Interesantno je da nema ni profil na društvenim mrežama

  • 0

Dečak Sem Griner (10) je sa samo 11 meseci postao pravi viralni fenomen na društvenim mrežama. Tada ga je njegova majka fotografisala na plaži na Floridi kada je hteo da proguta šaku peska, a ta fotografija je na prečac osvojila internet.

SEĆATE LI SE OVOG HRABROG KLINCA? Priča o njemu će vas rasplakati!

Njegova slika pod nazivom "Uspešno dete" i dalje se koristi kako bi se označili uspesi u svakodnevnom životu. "Uspešno dete" sa stisnutom pesnicom i zadovoljnim pogledom izazvalo je mnogo pozitivnih komentara širom sveta kao beba koja je simbol sreće.

Prošlo je tačno deset godina od tog presudnog trenutka, a kako bi proslavili jubilej majka je svog sina ponovo fotografisala na istoj plaži u sličnoj pozi, samo što dečak ovog puta nije hteo da jede pesak, kao na prvoj slici.

Nakon što postao poznat, Sem je dobijao ponude da glumi u reklamama i televizijskim projektima, ali je to odbio. Interesantno je da nema ni profil na društvenim mrežama.

Svoju slavu Sem je iskoristio da pomogne ocu pre dve godina kako bi porodica sakupila pare za transplantaciju bubrega, prenosi exitos909.fm.

Foto: Facebook/Sam Griner, Success Kid

Samo za nedelju dana sakupili su 73.000 evra, što je za 20 procenata više nego što im je trebalo za lečenje.

- Moj muž se vratio u život i sada se nada boljoj budućnosti za Sema. Ostatak naših života nam neće biti dovoljan da vam se zahvalimo svima - rekla je Semova majka.

Pogledajte njegove fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA