Procurili Trampovi rani radovi: Spavao sam sa najboljim ribama u istoriji, volim da pipam Melaniju u javnosti (FOTO) (AUDIO)

Odgovorio je i na pitanje da li od žena traži da se testiraju na polno prenosive bolesti

  • 16

U intervjuima koje je dao davno pre nego što je postao američki predsednik, Donald Tramp se stalno hvalio da je spavao sa nekim od najboljih "komada" u istoriji, ali i da voli da redovno u javnosti dira svoju suprugu Melaniju, piše Independent.

Poslušajte kako Tramp razgovara sa Melanijom kada misli da ga niko ne čuje: Mnogi su besni zbog načina na koji joj se obraća (VIDEO)

Nedavno su ponovno isplivali intervjui koje je davao između 1993. i 2015. godine radijskom voditelju Hauardu Sternu, a u kojima je bez ikakvog suzdržavanja govorio o svom seksualnom životu.

- Istina je, spavao sam sa najboljim ženama u istoriji - odgovorio je Tramp Sternu na pitanje je li istina da je odveo u krevet neke od najvećih lepotica na svetu.

Kasnije ga je Stern pitao traži li on od tih žena da se testiraju na polno prenosive bolesti, a Tramp je odgovorio da "poseduje 25 posto "Goodyear" guma", aludirajući da redovno koristi kondome.

- Jesi li ikad "vatao" Melaniju u javnosti? - pitao ga je kasnije Stern.

- Jesam. Ali lepo se ponašam u javnosti, zapravo, uvek se držim njene sredine tela - pojasnio je.

U nekoliko navrata upoređivali su Melaniju s Trampovom prvom ženom Ivanom, za koju je aktuelni američki predsednik rekao da je bila "užasna" i da nije mogao da je podnese. Stern je odbio da objavi te snimke tokom predsedničke kampanje, rekavši da bi to bila izdaja.

- Mislim da je Donald Tramp bio deo našeg šoua jer se trudio da bude zabavan i da se našali sa nama - rekao je 2015. godine.

Tramp je rekao da su ljudi voleli te njegove intervjue u kojima je davao šokantne izjave.

- Nisam nikad mislio da ću ući u predsedničku kampanju niti biti političar pa sam se mogao zezati sa Sternom. Ljudima se to sviđalo - rekao je prošle godine, prenosi Index.hr.

Poslušajte deo tog intervjua:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Volim svoju zemlju 🇷🇸

    26. septembar 2017 | 22:35

    Kao muško mu skidam kapu za kolekciju žena, Al ovako je pravi seljak sa smešnom frizurom

  • Luna

    27. septembar 2017 | 00:14

    Koji retard, pa sve su s'tobom bile zbog love, ne zbog tvojih lepih očiju.

  • Jeretik

    26. septembar 2017 | 12:31

    Jos da je rekao kolika je bila tarifa , i koliko ga je to ukupno kostalo . O lepoti se ne diskutuje jer ona je u oku posmatraca ,ali da nisu bacale oko na novcanik tesko da bi videle lepotu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA