≫ 

Ona je žena "češkog Trampa" i 20 godina je mlađa od njega: Plavuša Monika obožava skupe stvari, ali kaže da nije sa njim zbog para (FOTO)

Mnogi za nju pričaju da je sa Andrejem Babišem samo zbog novca, ali ona to kategorički poriče. Ova dama radi kao dizajnerka enterijera

  • 8

Andrej Babiš (63), milijarder iz Češke, čija je partija osvojila najviše glasova na nedavno održanim parlamentarnim izborima ne prestaje da privlači pažnju medija, kako u svojoj zemlji tako i šire. Sada je pod lupom javnosti i porodica, posebno njegova lepa žena Monika, za koju se priča da će biti sledeća "prva dama", žena premijera.

Andrej, uprkos skandalima, može da postane novi premijer: Zovu ga "češki Tramp", optužuju tajkuna za velike prevare (FOTO)

"Česki Tramp" je na izborima pobedio tradicionalne partije, a građani su mu dali podršku uprkos činjenici što je suočen sa optužbama za prevaru. Pored njegovog političkog angažmana, u centru pažnje je i njegova lepša polovina, Monika Babiš (43) i to posebno od 2013. godine.

Foto: Wikipedia/David Sedlecký

Monika je od svog supruga mlađa čak 20 godina, a venčali su se posle 22 godine zajedničkog života.

Mnogi za nju pričaju da je sa Andrejem Babišem samo zbog novca, ali ona to kategorički poriče. Ova dama radi kao dizajnerka enterijera.

 
Објава коју дели Mona (@monikababisova) дана

- Navikla sam da ljudi misle da sam sa njim zbog novca. Kada vide da je 20 godina starije od mene, to je verovatno prva stvar na koju pomisle. Međutim, kada smo se upoznali on se i tada bavio biznisom, ali je imao solidnu platu, a ne milione ili milijarde kao danas. To je glavni dokaz da sa njim nisam zbog para. Ako želim da kupim nešto skuplje uvek ga pitam, a obično kupujem u običnim prodavnicama - kaže ova dama.

 
Објава коју дели Mona (@monikababisova) дана

Ona je takođe u procesu krivičnog gonjenja zbog navodne prevere, zajedno sa još nekoliko drugih osoba.

U jednom od intervjua otkrila je da je sadašnjeg supruga upoznala dok je on bio partner u firmi u kojoj je ona radila kao sekretarica. Njoj je tada bilo 20, a njemu 40 godina. Zatim je usledila je večera u Pragu, na kojoj su služeni puževi i škampi, kako je jednom prilikom ispričala.

 
Објава коју дели Mona (@monikababisova) дана

Iako su se jedno drugom svideli odmah, veza se, prema njenim rečima dogodila kasnije, jer su oboje bili u braku u tom trenutku.

Mediji su dugo nagađali da je upravo taj fatalan susret prerastao u vezu koja je rezultirala razvodom, ali ona je to demantovala. Krah svog prvog braka koje je trajao nepunih godinu dana, objašnjava rečima da je velika ljubav prerasla u odnos brata i sestre. Prema njenim rečima, u to vreme Andrej i ona su "samo poznavali".

Babiš iz prvog braka ima dvoje dece, a sa Monikom je dobio još dvojećerku Vivijen (15) i sina Frederika (11).

 
Објава коју дели Mona (@monikababisova) дана

Iako žive zajedno već 23 godine, odlagali su venčanje, pa su na ludi kamen stali konačno 29. jula ove godine.

Glamurozno venčanje upriličeno je za 200 gostiju, praktično pred samu predizbornu kampanju. Na optužbe da je datum izabran upravo zbog popularnosti, Monika kaže da to nije tačno, jer su već dugo planirali venčanje.

 
Објава коју дели Mona (@monikababisova) дана

- To je ishod našeg odnosa. Nisam ni očekivala da opozicija kaže nešto drugo. Deca su želela da se venčamo. Nakon 23 godine, mislim da je to sasvim normalno. Ili da se rastanemo. Ili brak ili raskid, a za to nemamo razloga - rekla je i dodala da medeni mesec nisu planirali, jer Andrej nema vremena.

 
Објава коју дели Mona (@monikababisova) дана

Babiš je bogatstvo stekao u poljoprivredi i medijima. Njegovo bogatstvo "Forbs" je procenio na 4,1 milijardu dolara.

Monika obožava modu i na "krpice" najviše novca troši. Češki mediji izveštavali su da se na događajima u Pragu pojavljuje sa nakitom vredim po nekoliko desetina hiljada evra, a da su joj slabost ekstravagantne cipele.

 
Објава коју дели Mona (@monikababisova) дана

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dragan

    25. oktobar 2017 | 13:41

    Inače su Čehinje poznate kao žene koje ne vole pare sve je kod njih iz “ljubavi”

  • Cikakure

    25. oktobar 2017 | 14:21

    Posle ce nadje mladjeg dvaes godine pa ce nadoknadi sve !!!!!

  • Miloš . S

    25. oktobar 2017 | 14:48

    Lepa !!! Eto štatije novac imaš ono što nisi zaslužio .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA