"BOGATA" DECA RUSIJE: Šepure se u luksuzu, svi im zavide, ali iza njihovih fotki na Instagramu krije se velika prevara! (FOTO)

Možete i vi da budete bogataš, potrebno vam je samo malo novca da to postignete

  • 1

Privatna kompanija iz Rusije omogućava ljudima iznajmljivanje prizemljenog aviona na dva sata za 210 evra u kojem se mogu fotografisati. Cilj - ostaviti što bolji utisak na društvenim mrežama.

Možete da budete milioner na 1 dan, da imate svoju jahtu, fensi auto i sav mogući luksuz. Ali, postoji jedna caka (VIDEO)

Uz doplatu je moguće dobiti i profesionalnog fotografa, frizera i šminkera koji će dati sve od sebe da na Instagramu izgledate kao prvoklasni putnik. Dva sata fotografisanja sa profesionalcem košta oko 210 dolara, bez njega - 165 evra.

 
Новый день 🛫и новые сьемки у нас впереди 🔥A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Ukoliko neko želi da ima i video-snimak, to će ga stajati oko 370 evra za dva sata snimanja.

Na Instagram profilu ove kompanije postavljene su fotografije ljudi koji navodno spavaju u avionu, čitaju, uživaju u pogledu kroz prozor ili su "na putovanje" poveli kućne ljubimce". Kao rekvizite nude magazine, tanjire sa hranom i različita pića.

Gosti mogu da se bahate šampanjcem u avionu dok se pretvaraju da se dive pogledu dok su u vazduhu.

Ideja za ovaj posao dobijena je od italijanskog milionera i Instagram zvezde, Đanluke Vakija, čiju jednu fotografiju lajkuje preko 200.000 ljudi.

Cilj snimanja je da se poveća broj pratilaca na određenoj društvenoj platformi.

 
ПРОВОДИМ ФОТОСЕССИИ НА БОРТУ ЧАСТНОГО САМОЛЁТАA post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

 
#love#music#privatejet#luxury #fashion#style#model#instadaily#followme#foto#photographer#hype#style#sexy#photomodel#photoshootA post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

 
Полетели!A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA