Slatka panda pokazala zubiće: Počela da reži i skače na prvu damu Francuske (FOTO) (VIDEO)

Izgleda da pandi niko nije objasnio da prisustvuje značajnom diplomatskom događaju i da treba da bude na "visokom nivou"

  • 5

Prva panda koja je rođena u Francuskoj, u zoološkom vrtu Beauval, južno do Pariza, dobila je ime Juan Meng, što znači ostvarenje sna, na ceremoniji kojoj je prisustvovala i prva dama francuske Brižit Makron i kineski zvaničnici.

Melanija upoznala džinovsku pandu Gu Gu: Prva dama posetila zoološki vrt u Pekingu (FOTO) (VIDEO)

Međutim, izgleda da pandi niko nije objasnio da prisustvuje značajnom diplomatskom događaju i da treba da bude na "visokom nivou".

Naime, dok se pandi približavala prva dama kako bi je pomazila, ona je počela da reži i besno skače na ogradu.

Foto: Tanjug/AP

Jung Meng je nastala veštačkom oplodnjom jer njena majka Huan Huan i otac Juan Zija nisu bili baš seksualno aktivni, pa nisu sami mogli da dobiju potomke.

Inače, oni se u francuskom zoološkom vrtu nalaze zahvaljujući tome što ih je kineska vlada pozajmila Francuskoj na period od deset godina.

Foto: Tanjug/AP

Stoga je, pravno gledano, i mala Juan Meng kinesko vlasništvo te će se kad poraste tamo i vratiti u prirodni rezervat za pande.

Video-snimak preslatke pande možete pogledati ispod:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA