Ovo niko nije očekivao: Otac bebe rođene u Crvenom moru je Srbin (FOTO)

Trudna ruska turistkinja otišla je na plivanje na plaži Red Sea rizorta u Dahabu u Egiptu, nedaleko od Šarm el Šeika sa suprugom i lekarom čija su specijalnost porođaji u vodi

  • 17

Otac bebe koju je majka pre nekoliko dana rodila u Crvenom moru u Egiptu je Srbin. Trudna ruska turistkinja otišla je na plivanje na plaži Red Sea rizorta u Dahabu u Egiptu, nedaleko od Šarm el Šeika sa suprugom i lekarom čija su specijalnost porođaji u vodi.

Neverovatne fotografije trenutka u kojem otac iznosi novorođenče iz vode, dok lekar nosi posudu sa posteljicom, sa kojom je beba i dalje povezana pupčanom vrpcom, zabeležila je Hadija Hosni El Said, sa terase svog apartmana u istom rizortu.

>>>Ruskinja se porodila u moru, pa išetala na plažu kao da ništa nije bilo (FOTO)

Kako prenosi Srpski Telegraf, otac bebe je poreklom iz Srbije, a žena koja je zabeležila događaj rekla je da je takav porođaj sigurno bio isplaniran, čim su i lekar i posuda za posteljicu bili spremni.

Nekoliko trenutaka kasnije, iz mora je izašla i mama novorođene bebe i pridružila se ostatku porodice na plaži, gde je bilo još jedno nešto starije dete.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    19. mart 2018 | 00:11

    Imali neka tacka na ovoj planeti da nema bar jedan Srbin😃

  • brana

    19. mart 2018 | 00:39

    Cestitamo a pogotovu mladom tati!

  • dexa

    19. mart 2018 | 07:40

    Novi kralj srba je rodjen taj dolazi kroz 25 30 godina na presto zapamtite. Nije slucajno da je rodjen u crvenom moru i da je tata srbin a mama ruskinja !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA