≫ 

Bogatašica je ostala bez goriva u opasnom delu grada: Spasao ju je beskućnik koji je dao poslednje pare za njeno izbavljenje (VIDEO)

Kejt mu to nije zaboravila i odužila se na najlepši način

  • 7

Kejt Mek Klur (27) vozila se jedne večeri prema Filadelfiji i zbog svoje neopreznosti i nepažnje ostala je bez goriva u automobilu. Obzirom na to da je bilo oko jedanaest sati noću, mnogo se uplašila, ali tada joj je prišao nepoznati mlađi muškarac i ponudio joj pomoć da ode i da kupi gorivo.

Ovog beskućnika na Tviteru prati 29 hiljada ljudi, a on ima jedan mnogo jak savet za sve (FOTO)

Međutim, devojka kod sebe nije imala novca, ali tada ju je taj mladić dodatno iznenadio svojom dobrotom ponudivši joj zadnjih 20 dolara koje je imao. Još joj je posavetovao da sedi i da se zaključa u automobilu, a on će se brzo vratiti sa gorivom, što je zaista i učinio.

Kejt mu to nije zaboravila i nakon nekoliko dana vratila se na isto mesto zajedno sa svojim momkom kako bi mu se zahvalili na pomoći. Međutim, nakon što su ga upoznali, njegova priča ih je mnogo rastužila.

Naime, Džoni je bio u marincima, a obučavao se za bolničara. Nakon niza nespretnih okolnosti koje su ga odvele do alkohola i drugih težih zavisnosti, ratni veteran je 2014. godine završio stotinama kilometara od svog doma u Karolini. Živeo je ispod mosta u Filadelfiji.

Nakon susreta sa njim, Kejt je odlučila da pokrene humanitarnu akciju s ciljem da se prikupi 10.000 dolara kako bi nesrećnom beskućniku pomogla. Ono što ih je sve iznenadilo je da je u roku od dve nedelje prikupljeno 11 puta više novca nego što su planirali.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • kale

    31. mart 2018 | 00:25

    Mozda i nije burzujka, dobar covek sigurno jeste! Nije zaboravila pomoc beskucnika,sto je naj bitnije!

  • Darko

    31. mart 2018 | 00:03

    Bogatašica bez dolara u džepu koja pokreće akciju da se skupi 10 000 dolara od humanitarne akcije.

  • Саша

    31. mart 2018 | 00:17

    Богаташица без кредитне картице и без чланства у Ауто Мото Савезу који би дошао да јој помогне? Чудо?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA