Kejt Midlton posebnom haljinom odala počast princezi Dajani, koja je sanjala da jednog dana dobije ćerku (FOTO)

Kada je vojvotkinja od Kembridža napustila bolnicu sa trećim detetom, na suptilan način je odala počast princezi Dajani, koja je sanjala da joj treće dete bude devojčica

  • 3

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton porodila se u ponedeljak, 23. aprila i na svet donela dečaka. Ona i princ Vilijam su se samo nekoliko sati nakon porođaja pojavili pred vratima londonske bolnice Sent Meri i ponosno pokazali trećeg naslednika. Svi su sa nestrpljenjem čekali da vide šta će vojvotkinja obući, a ona je još jednom u modnom smislu odala počast preminuloj princezi Dajani.

Suočavanje sa svetom nekoliko sati nakon porođaja uglavnom je zastrašujuće za svaku mamu, ali Kejt Midlton (36) izgledala je besprekorno kada se pojavila u crvenoj haljini modne dizajnerke Dženi Pakam.

Princeza Šarlot ukrala šou tek rođenom bratu: Jednim potezom očarala je sve, već je vide kao Dajaninu naslednicu (FOTO) (VIDEO)

Izborom modela u crvenoj boji sa belom kragnom vojvotkinja je još jednom na suptilan način odala počast preminuloj princezi Dajani, koja je nakon rođenja princa Harija 1984. godine istu bolnicu napustila u crvenoj haljini.

Presrećni roditelji sa trećim detetom Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana je tada nosila dug, crveni kaput, sa belom košuljom i crvenom trakom oko kragne, piše Dejli mejl.

Ovim izborom haljine Kejt Midlton oduševila je sve, a modni kritičari imali su samo reči hvale.

Princ Čarls i princeza Dajana nakon rođenja sina Vilijama 1984. Foto: Tanjug/AP

- Pored Vilijama u plavom i novorođenog princa u belom, crvena haljina je savršen izbor za Kejt - izjavila je stilista Helen Kaning Ford.

Modele iste dizajnerke Kejt je nosila i nakon rođenja princa Džordža i princeze Šarlot.

Kejt i Vilijam nakon rođenja princa Džordža Foto: Tanjug / AP

Nakon rođenja prvog deteta, princa Džordža 2013, Kejt je iz bolnice izašla u šarmantnoj mini-haljini svetloplave boje sa belim tačkicama i kratkim rukavima.

Nakon rođenja princeze Šarlot u maju 2015. vojvotkinja je izabrala belu haljinu ravnog kroja i s tri četvrt rukavima ukrašenu žutim cvetićima.

Kraljevski par napušta bolnicu posle rođenja princeze Šarlot Foto: AP/Tanjug

PRINCEZA DAJANA ŽUDELA ZA TREĆIM DETETOM

Poznato je da roditelji, čiji životi nisu ispali baš onako kako su oni želeli, nastave da ispunjavaju svoje snove preko svoje dece.

Neki od njenih najbližih prijatelja za Dejli mejl su otkrili o čemu je Dajana sanjala.

- Celog svog života, princeza Dajana je bila sanjar - rekao je jedan od njenih prijatelja.

Kao dete koje je došlo iz razorene porodice, sanjala je o savršenom braku. Kao supruga, sanjala je o divnom suprugu. Kao majka dva sina, sanjala je da dobije ćerku.

Čak je i u najtežim trenucima svog života, kada je prolazila kroz bračnu krizu sa Čarlsom, sanjala je da bi rođenje trećeg deteta, dečaka ili devojčice, moglo da spasi njihov brak.

Princeza Dajana i princ Čarls na početku svoje veze Foto: Tanjug/AP

Troje dece koje je Dajana uvek želela, postala je stvarnost za njenog sina Vilijama.

Da je princeza Dajana danas živa, rođenje novog člana kraljevske porodice značilo bi za nju početak najdivnijeg perioda u njenom životu.

Sledećeg meseca njen drugi sin Hari treba da se venča sa glumicom Megan Markl, koja je potomak robova, piše Dejli mejl.

- Kroz venčanje ostrvario bi se još jedan san lejdi Di, da bude majka mešovite dece - istakao je njen prijatelj.

Nakon raspada braka sa princom Čarlsom, želju o trećem detetu mislila je da ostvari sa drugim čovekom, hirurgom Hasnat Kanom, u kojeg se kasnije zaljubila.

Princeza Dajana sa sinovima Foto: Tanjug/AP

Tada je verovala da bi dete sa muslimanom iz Pakistana dovelo do boljeg i mirnijeg sveta.

Dajana je čak izabrala i ime ako bi dobila ćerku sa Kanom - devojčica bi se zvala Alegra. Ovo ime joj se dopalo jer Alegra na latinskom znači vesela i puna energije.

- Da je Dijana danas živa, bila bi tako uzbuđenja, najviše bi uživala birajući stvari za bebu - rekao je jedan od njenih nastarijih prijatelja.

Vilijam (35) je danas postao divan suprug, onakav kakvog je želela princeza Dajana, koji uživa u životu sa Kejt Midlton.

VIDEO: BRAK ĆE TRAJATI TRI GODINE Britanci imaju grozne prognoze za Megan i Harija

Daljinac

(Telegraf.rs/A.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA