Princeza Šarlot ukrala šou tek rođenom bratu: Jednim potezom očarala je sve, već je vide kao Dajaninu naslednicu (FOTO) (VIDEO)

Uprkos tome što će devojčica početkom maja imati tek tri godine, mnogi su primetili da ima sve predispozicije koje čine jednu kraljicu

  • 2
Malena princeza Šarlot u maju puni tri godine Foto: Tanjug/AP

U kraljevsku porodicu juče je stigla još jedna beba. Kejt Midlton i princ Vilijam dobili su i treće dete, još jednog sina. Vojvotkinja od Kembridža se porodila je u 11 ujutru, a već nekoliko sati kasnije sa tatom Vilijamom u posetu majci i bratu stigli su i četvorogodišnji princ Džordž i dvogodišnja princeza Šarlot.

Kejt Midlton napustila bolnicu sa bebom 7 sati nakon porođaja: Džordž i Šarlot upoznali mlađeg brata (FOTO) (VIDEO)

Dok su hodali prema bolnici, preslatki Džordž i Šarlot držali su oca za ruku, a ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, malena je sve osvojila. Naime, devojčica je sa osmehom pozdravila okupljene fotografe i obožavatelje i uzbuđeno im mahala, a najupečatljiviji deo je bio kad se pred samim ulazom u bolnicu još jednom okrenula i pozdravila sve prisutne.

Princ Džordž i princeza Šarlot sa tatom Foto: Tanjug/AP

Uprkos tome što će devojčica početkom maja imati tek tri godine, mnogi su primetili da ima sve predispozicije koje čine jednu kraljicu. Većina korisnika društvenih mreža složila se da je malena Šarlot nešto najslađe ikada, kako pišu, i da u njoj vide Dajaninu naslednicu.

- Princeza Šarlot potpuno je ukrala šou, ona je jedna preslatka devojčica, a to kako je mahnula prisutnima je rastopilo moje srce - jedan je od komentara, prenosi Dnevnik.hr.

Malena princeza je mahala ljudima ispred bolnice Foto: Tanjug/AP

Kejt i Vilijam novog člana porodice već su juče u popodnevnim satima predstavili svetu, a vojvotkinja je isti dan i napustila bolnicu.

Podsetimo, Kejt Midlton je se porodila u ponedeljak u bolnici Sent Meri u Londonu, u luksuznom Lindo krilu. Iz Kensington palate poručili su da je na svet stigao zdrav dečak težak 3800 grama i da je princ Vilijam bio uz suprugu na porođaju.

Svi su se složili da je malena Šarlot ukrala šou Foto: Tanjug/AP

Pogledajte video:

VIDEO: Venčanje se približava, a Megan Markl će MORATI da poštuje ova pravila

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA