≫ 

Kako profesorka može da upropasti život đaku (ne ocenama)? Divljim seksom do ožiljaka i primoravanjem da je zove "ku*va" (FOTO)

On je, pored toga što je morao da napusti školu, ostao i bez posla

  • 6

Tinejdžer koga je zavela profesorka Debora Lov (53) iz Mančestera nazvao je seksualnim predatorom koji mu je uništio život!

Pohotna profesorka imala seks sa učenikom (17) u ćerkinom autu i u njenoj kući dok joj je tu bila porodica: Imala je još 5 sličnih afera! (FOTO)

On je, pored toga što je morao da napusti školu, ostao i bez posla.

- Ona mi je uništila život. Ostao sam bez posla, veze i uništena mi je reputacija. Voleo bih da se nikada nisam spanđao sa njom - rekao je on i dodao da ga je pohotna nastavnica, inače majka dvoje dece, upoznala kada je imao 15 godina.

Prema njegovim rečima na sudu, divlji seks su počeli da upražnjavaju kada je napunio 16, dok se za njihovu vezu javno saznalo kada mu je majka pronašla čestitku potpisanu sa "drolja".

Foto: Facebook

Sud profesorku Lov nije osudio za nedozvoljeni seks sa detetom, jer su prema njenoj izjavi postali seksualno aktivni tek kada je napunio 17 godina.

Ona je svoj postupak pokušala da opravda krizom srednjih godina, kako piše San.

- Da se nisam povezao sa njom, siguran sam da bih imao bolje šanse za karijeru - rekao je tinejdžer koga je profesorka terala da je naziva "kurvom", koja ga je "grebala noktima po leđima tako da je morao da laže majku da su ga izgrebali drugari na fudbalu" i zavodila ga u seksi rublju.

VIDEO Šta bi o ovom slučaju imao da kaže profesionalni zavodnik:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA