Počela "histerija" Britanaca: U subotu u avionu na letu iz Londona za Toronto, svi članovi posade zvaće se Hari ili Megan

Putnici po imenu Hari ili Megan - bilo da se Megan piše sa "h" iza "g" ili ne - koji će leteti ovim avionom u subotu moći će da budu smešteni u prvoj klasi

  • 2

Kompanija "Britiš ervejz" u subotu se na svoj način obeležiti venčanje britanskog princa Harija sa glumicom Megan Markl - letom iz Londona za Toronto sa posadom čiji će se svi članovi zvati Hari ili Megan.

Putnicima u avionu na letu sa londonskog aerodroma "Hitrou" do Toronta, grada u kojem Megan Markl nekada živela i gde se par prvi put zajedno pojavio u javnosti, na usluzi će u subotu - na dan venčanja - biti dva Harija i osam Megan, a na mestu pilota biće Hari Blejk, saopštio je "Britiš ervejz" (BA), prenosi Rojters.

>>> Suveniri se prodaju na svakom koraku, a evo koliko će koštati venčanje: Pripreme za kraljevsku svadbu se privode kraju (FOTO)

Prinčevski par venčaće se u subotu - Foto: Tanjug/AP

- Letela sam ranije sa još jednom Megan jednom ili dvaput, ali nikada sa sedam imenjakinja, tako da ćemo možda morati da jedna drugu zovemo po nadimku tokom ovog posebnog leta - rekla je menadžerka službe Britiš ervejza za potrošače, koja će predvoditi avionsku posadu.

U saopštenju se navodi i da će putnici po imenu Hari ili Megan - bilo da se Megan piše sa "h" iza "g" ili ne - koji će leteti ovim avionom u subotu moći da budu smešteni u prvoj klasi.

U avionu će moći da se gleda serija "Suits" kojom se Megan Markl proslavila, kao i dokumentarni filmovi o prinčevskom paru i zamku Vindzor.

Kompanije poput BA organizuju ovakve akcije u trenutku kada uzbuđenje pred venčanje raste i kada se očekuje da će hiljade obožavalaca britanske kraljevske porodice pohrliti ka Vindzoru.

VIDEO: Kraljevsko venčanje se približava, a svi govore samo o visokoj ceni jedne stvari!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA